Bianca Drăgușanu, prima reacţie după ce Gabi Bădălău a anunţat despărţirea. „Mi se pare amuzant”

Bianca Drăgușanu a confirmat despărţirea de Gabi Bădălău, dar susţine că acest lucru s-a întâmplat acum trei săptămâni, când ea i-a dat papucii afaceristului după ce l-a surprins la o petrecere deochată.

17 mai 2022, 12:05
Bianca Drăgușanu, prima reacţie după ce Gabi Bădălău a anunţat despărţirea. „Mi se pare amuzant”
Bianca Drăgușanu a confirmat despărţirea de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu, prima reacţie după ce Gabi Bădălău a anunţat despărţirea. Gabi Bădălău a anunțat, luni, pe rețelele de socializare că nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăguşanu din cauza „nepotrivirii de caracter” și că au decis de comun acord să rămână prieteni.

Bianca Drăgușanu, prima reacţie după ce Gabi Bădălău a anunţat despărţirea. „Mi se pare amuzant”

Bianca Drăgușanu a declarat că nu mai are o relație cu el de o zi sau două, ci chiar de trei săptămâni, atunci când l-a prins cu mai multe domnișoare în apartementul lui, după petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam. „Mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai suntem împreună. Mai bine mai târziu decât niciodată. E adevărat că au trecut trei săptămâni de când noi nu mai formăm un cuplu, mai exact de când l-am prins la un party interesant cu domnișoare simpatice. Dar nici prin cap nu mi-a trecut că nu a înțeles că nu ai cum să faci ceea ce a făcut el și să mai fim împreună”, a spus Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.

Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu. Mesajul postat pe Instagram: „Ne vedem fiecare de planurile noastre, separaţi”

„Nu am ce declarație să fac. Nu suntem instituții publice să emitem un comunicat oficial să anunțăm această banalitate: că ne-am despărțit. Dar da, confirm. Cum era aia: semnez și susțin? Că dată tot a dat comunicat de presă domnia sa, îl semnez și eu”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Bomba-sexy și-a prins iubitul la o petrecere deocheată şi a sărit să-l bată cu bâta de baseball

Cei doi s-au mai despărţit de câteva ori, în cei aproape doi ani de relație. Rămâne de văzut acum dacă lucrurile se vor mai repara între ei sau dacă într-adevăr vor merge pe drumuri diferite.