Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, împăcare de ochii lumii. Imaginile care îi dau de gol FOTO

Miercuri, lumea mondenă a fost șocată de încă un scandal marca Bianca Drăgușanu-Alex Bodi. Vedeta a fost iarăși victima unei agresiuni a soțului său, ca de obicei, în public.

09 nov. 2019, 12:23

Totul s-a întâmplat în apropierea unui restaurant de fițe din București, scrie wowbiz.ro. Bianca și Bodi se aflau lângă limuzina lor de lux și se certau, fără să se mai gândească deloc că ar putea fi văzuți de cineva! La un moment dat, lucrurile au degenerat, bărbatul a ridicat tonul și s-a îndreptat amenințător spre ea. Speriată, blonda, îmbrăcată într-o rochie neagră și pantofi cu toc, s-a urcat pe mașină și l-a împins cu piciorul pentru a se apăra de o eventuală agresiune fizică. Sunată imediat de o prietenă, vedeta plângea și spunea că nu mai suportă să stea într-o căsnicie cu…violență.

Citeşte şi Câţi bani câştigă Bianca Drăguşanu din Instagram. Suma este fabuloasă

Vedeta a rămas supărată pe soțul ei și la Gala Excelenței și Performanței 2019

În mod surprinzător, câteva ore mai târziu, Bianca și Bodi s-au afișat împreună la Gala Excelenței și Performanței 2019, încercând să dea senzația că între ei nu s-a întâmplat nimic și relația lor merge mai departe, iar norii negri au dispărut total.

Timp de o jumătate de oră, cei doi i-au „păcălit” pe cei aflați la fața locului, însă, în momentul în care fosta prezentoare a luat premiul în lumea modellingului pentru activitatea de mai bine de 12 ani în domeniul, situația s-a schimbat. La întoarcerea la masă, s-a observat clar că Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi de ochii lumii! Soțul ei s-a ridicat de pe scaun, a felicitat-o, apoi a încercat să o sărute! Imediat, Bianca a întors obrazul, aproape l-a respins și nu zâmbit forțat, semn că era supărată și…dulcegăriile încă nu o îmbunează!