Biletul zilei: Fotbal și hochei pentru un „combo” câștigător!

Mixul de pariuri ale zilei ne poartă în Rusia și Anglia. Investim pe hochei și fotbal. Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

RomaniaTV.net
24 nov. 2020, 13:45
Biletul zilei: Fotbal și hochei pentru un „combo” câștigător!

Biletul zilei iti oferă o varietate de posibilitaăti de câştig.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Prima ligă de hochei a Rusiei ne propune disputa dintre Kunlun și Khabarovsk. La Moscova, acolo unde reprezentanta Chinei în KHl își dispută meciurile de acasă în acestă perioadă, se infruntă două dintre echipele cu cele mai slabe apărări ale Conferinței de Est. Kunlun este chiar ultima la acest capitol, cu un total de 98 de goluri primite în 27 de partide. Ofensiv, totuși, cifre decente de ambele părți și în același timp argumente solide pentru un pariu pe 4 sau mai mult goluri înscrise în meci.

Trecem în Anglia pentru două pronosticuri din fotbal. Mizăm pe șansa dublă, 1x, în Portsmouth – Oxford, jocul echipelor clasate pe locurile 4, respectiv 19, în liga a 3-a.

Mult mai atractivă se anunță partida de Liga Campionilor dintre Manchester United și Bașakșehir. În tur  ”diavolii” au pierdut, scor 1-2, un rezultat greu de înțeles, după victoriile repurtate de United cu PSG (2-1) și Leipzig (5-0). Nimic nu este încă pierdut, formația pregătită de Solskjaer având șansa de a face un pas mare către calificarea în optimile UCL, printr-un succes repurtat diseară, în runda a 4-a din faza grupelor.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 24 noiembrie

18:00: (hochei) Red Star Kunlun – Amur Khabarovsk, peste 3.5 goluri  – cota 1.33

21:00: (fotbal) Portsmouth – Oxford United, 1X  – cota 1.22

22:00: (fotbal) Manchester United – Bașakșehir, 1 – cota 1.25

Cotă finală: 2.02

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Vezi aici selecția de miecuri. Miza pe „Tricolori”!

Calendar evenimente (24 noiembrie) » Pariuri1x2 iti ofera avancronici pentru cele mai tari evenimente ale momentului, iar calendarul zilnic vine in ajutorul pariorilor. Aici gasesti toate meciurile analizate