Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Favoritele ne dublează investiţia

Iarăși, ușor ghinioniști. Ieri, pariul „2 cu handicap 0” a fost câștigător in Ajax – Real Madrid (scor 1-2), am avut sub 4.5 goluri în Preston – Norwich (scor 3-1), dar șansele de a ne dubla investiția ne-au fost anulate de selecția „oaspeții marchează” in Brentford – Aston Villa (scor 1-0).

RomaniaTV.net
14 feb. 2019, 08:06
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Favoritele ne dublează investiţia

Astăzi ne îndreptam atenția către Europa League. Pariem pe trei dintre favoritele manșei tur a 16-imilor competiției.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

După eșecul drastic din fief-ul lui Manchester City, scor 0-6, Chelsea trebuie să reacționeze pe terenul suedezilor de la Malmo FF. Toate argumentele sunt de partea oaspeților, pentru care Europa League tinde să devină un obiectiv stagional important, mai ales că, în acest moment, Chelsea a ieșit din topul 4 al întrecerii interne. Mizăm simplu, pe cel puțin o repriză câștigată de Hazard & co.

Completăm biletul cu două pariuri „șansă dublă” pe echipe gazdă. Șahtior are suficientă experiență europeană, pentru a scoate măcar o remiză, la Harkov, contra lui Eintracht Frankfurt. Datele sunt identice și în privința disputei Sporting Lisabona – Villarreal, cu precizarea că trupa spaniolă este mult mai conectată în acest moment la competiția internă, acolo unde duce o luptă aprigă pentru evitarea retrogradării.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

22:00, Șahtior – Frankfurt, 1x – cota 1.34

22:00, Sporting – Villarreal, 1x – cota 1.34

22:00, Malmo FF – Chelsea FC, 2 pauză sau final, cota 1.20

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.