Biletul zilei pariuri1x2.ro: Selecţii din fotbal şi hochei pentru un strat perfect de lună!

Ieri am bifat un nou combo câștigător, variantă ce a îmbunătățit procentajul oricum excelent al lunii anterioare. Din cele 30 de combo-uri oferite în septembrie, nu mai puțin de 19 ne-au adus pe plus! A fost, de altfel, a treia lună consecutivă cu profit, după ce în august am avut tot  19 selecții ”verzi”, precedate de cele 17 ale lunii iulie!

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 10:17
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Selecţii din fotbal şi hochei pentru un strat perfect de lună!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

„Combo-ul” din această zi este deschis de duelul ce le va pune față in față pe CFR Cluj și KuPS Kuopio, meci din play-off-ul pentru calificarea în grupele Europa League. Elevii lui Dan Petrescu sunt cotați mari  favoriți ai disputei și aceasta raportat mai ales la plusurile de valoare și experiență la acest nivel ale deținătoarei titlului intern. Pariem simplu, 1 solist. Succes CFR!  

După duelul ardelenilor din Europa League, pentru biletul nostru urmează un popas în Rusia! Am ales să ne îndreptăm atenția către disputa din hochei ce le va pune față în față pe Cherepovets și Jokerit. Fără eșec în 11 din precedentele 12 dueluri directe, oaspeții sunt și de această creditați cu prima șansă la cucerirea tuturor punctelor puse în joc. Totuși, pentru siguranță, investim pe varianta „X2”. 

Închidem biletul în cota 2 de astăzi cu un alt pariu din play-off-ul Ligii Europa. AC Milan atacă performanțele interne, însă o eliminare prematură din competiția europeană, în compania unei trupe net inferioare valoric – Rio Ave – nu ar pica bine echipei și fanilor. Selectăm, la o cotă de 1.44, pariul pe calificarea milanezilor în grupele întrecerii. 

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 1 octombie

18:30: CFR Cluj – KuPS Kuopio, 1, cota 1.19;

19:00: Cherepovets – Jokerit, X2, cota 1.22;

22:00: Rio Ave – AC Milan, Oaspeții se califică, cota 1.44;

Cotă finală: 2.09 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 

 


loading...