Blue Air nu va relua zborurile în următoarele două luni. Mesajul intern trimis angajaților de directorul general al companiei aeriene

Zborurile Blue Air nu vor fi reluate în următoarele două luni, le-a transmis directorul general al companiei aeriene, Cristian Rada, angajaților.

12 oct. 2022, 21:43
Blue Air nu va relua zborurile în următoarele două luni. Mesajul intern trimis angajaților de directorul general al companiei aeriene

Directorul Blue Air, Cristian Rada, le-a transmis un mesaj intern angajaților pentru a-i informa că nu va exista niciun zbor în următoarele 60 de zile.

„În continuarea discuțiilor pe care le purtăm zi de zi cu potențialii investitori și ținând cont și de realitățile de zi cu zi venim către dumneavoastră cu rugămintea de a considera efectuarea concediului de odihnă legal considerând faptul că în momentul de față potențiala reluare a operațiunilor de zbor nu se va întâmpla cu siguranță mai devreme de 60 zile”, a anunțat Cristian Rada, potrivit boardingpass.ro.

Reprezentanții companiei aeriene low-cost au spus, în ultimele zile, că sunt în discuții cu doi potențiali investitori dar au refuzat să divulge numele acestora. Totuși, compania spune că acționariatul său ar fi acceptat toate condițiile impuse de investitori, însă așteaptă răspunsul final al autorităților române.

„Din punctul de vedere al acționariatului Blue Air Aviation, aceștia au acceptat absolut toate condițiile, la acest moment fiind în așteptarea răspunsului final al autorităților române”, spun reprezentanții Blue Air, potrivit ZF.

Reprezentanții Blue Air anunțau inițial reluarea zborurilor de pe 12 septembrie. Ulterior au revenit și au spus de 10 octombrie. Pe 30 septembrie, însă, au transmis din nou că nu vor relua zborurile.

„Având în vedere, însă, complexitatea acestui proces, Blue Air nu este, din păcate, încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022. Blue Air va transmite un anunț imediat după finalizarea discuțiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou”, se arăta în comunicatul transmis la acea vreme.

Citește și Blue Air a făcut plângere penală pe numele lui Horia Constantinescu. Acuzaţii grave îi sunt aduse şefului ANPC

Citește și ANPC a amendat Blue Air cu peste 10 milioane de lei pentru cursele anulate din 15 iunie, până în prezent