Bombă în televiziune! Dan Negru nu va mai apărea la TV? Anunţul făcut de celebrul prezentator: „Port discuţii să trec şi în alte părţi”

Dan Negru a făcut declaraţii despre cum a fost afectată televiziunea cu formatele ei scumpe de coronavirus, făcând o mărturisire la care puţini se aşteptau: prezentatorul se gândeşte să renunţe la apariţia pe micile ecrane.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 05:20
Bombă în televiziune! Dan Negru nu va mai apărea la TV? Anunţul făcut de celebrul prezentator: „Port discuţii să trec şi în alte părţi”

În România semnalul  l-au dat americanii care au vândut televizunea pe care o aveau, ProTv, transferându-și influența acolo unde contează, în Google, FB, Insta, adică în online.

Citeşte şi: Dan Negru nu se teme de criza provocată de coronavirus: „Pot trăi din chirii, nu voi accepta orice emisiune”

În criza economică primele lovite vor fi brandurile de lux, și în televiziune eu sunt un brand de lux pentru că show-urile mele nu sunt ieftine și, recunosc, nici eu nu sunt un prezentator ieftin. Așa că vom vedea ce va fi și cine-și va mai permite branduri de lux.

Revelionul meu e și el un produs scump cu sute de vedete într-o singură noapte, adică un produs de lux dar sper că vom avea energia financiară de a păstra brandurile construite în zeci de ani. Dacă nu, vom trece și Revelionul printre victimele Covidului.

De câțiva ani port discuții despre cum ar fi să trec și în alte părți ale televiziunii decât în fața ecranului. Încep să mă gândesc și la asta dar mai e timp„, a declarat Dan Negru pentru Ciao.ro.

Dan Negru, stupefiat pe Facebook: „965 de euro pe noapte?”

Dan Negru a studiat prețurile din stațiunile de la malul mării, pentru sezonul 2020. În opinia omului de televiziune, în multe dintre cazuri, tarifele de la Marea Neagră sunt prohibitive.

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2020. Ce se întâmplă dacă firma dă faliment

„Oferta” care l-a determinat să reacționeze pe Dan Negru a fost un hotel din Mamaia Nord. Pentru o noapte de cazare, turiștii trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 965 de euro, adică 4.771 de lei, cu 1.400 de lei peste salariul lunar mediu net în România.

Dacă plănuiești o vacanță prelungită și vrei să te cazezi 30 de zile la hotelul din Mamaia Nord, ai nevoie de aproape 30.000 de euro, contravaloarea unei garsoniere noi în București.

Grecii și bulgarii își deschid litoralul de la 1 iunie și i-au invitat și pe români sa o facă, dar oficialitățile zic că ‘românii vor prefera turismul românesc vara asta. Deci asta însemnă ‘consumați produse românești’? În Grecia sau Bulgaria, cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi și nu invers. Închideți granițele și consumați produsele românești ale ălora care au dat tunuri și au acu’ hotelurile lui Ceaușescu. Pe 5 iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte?„, a notat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.