Bornă kilometrică de 4 metri, simbol al „neputinţei clasei politice”, inaugurată la protestul lui Ştefan Mandachi

Câteva sute de persoane au participat, vineri, la protestul iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi pe tema lipsei autostrăzilor în Moldova, informează news.ro. Cu această ocazie a fost inaugurată şi o bornă kilometrică înaltă de 4,2 metri, ca „simbol al neputinţei clasei politice”.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 19:26
Bornă kilometrică de 4 metri, simbol al „neputinţei clasei politice”, inaugurată la protestul lui Ştefan Mandachi

Ştefan Mandachi, cel care a construit anul trecut singurul metru de autostradă din Moldova, a spus vineri participanţilor la protestul pe tema lipsei autostrăzilor în Moldova că s-a săturat de hore şi de discursuri, în timp ce oamenii mor pe şosele fiindcă România nu dispune de infrastructură ca alte ţări.

Protestul inițiat de Mandachi a avut loc în zona localităţii sucevene Cumpărătura, unde anul trecut Ştefan Mandachi a construit un metru de autostradă.

„M-am săturat de hore, m-am săturat de discursuri, m-am săturat de prezentări şi de termene mincinoase. Fiind antreprenor, trebuie să-mi fac un plan de afaceri după care să-mi ghidez investiţiile. De la Suceava la Bucureşti pe autostradă am face trei-patru ore, în timp ce pe drumurile actuale facem opt ore. Diferenţa de cinci ore unde o contabilizăm? Cei de la Bucureşti nu ne văd. De aceea am făcut o bornă de 4,2 metri ca să ne vadă mai bine. Această bornă este un simbol al neputinţei clasei politice”, a spus Ştefan Mandachi.

Omul de afaceri sucevean spune că borna are şi rolul unei cutii poştale, așa că a îndemnat cetăţenii să scrie guvernului.

Mandachi a spus că este surprins de numărul mare de participanţi la acţiunea de protest de vineri.

„Am făcut o singură postare pe Facebook referitoare la protest şi a venit atâta lume. Sunt mai surprins ca pe 15 martie anul trecut, când am inaugurat acel metru de autostradă”, a mărturisit Ştefan Mandachi.

Participanţii la protest au scandat „Vrem autostradă” şi „Ne-am săturat de voi”.

Acţiunea a durat câteva zeci de minute şi s-a încheiat fără incidente.

Citește și:

Ştefan Mandachi: „Ce-ar zice Cuza dacă ar vedea că Moldova e conectată cu Ţara Românească prin aceeaşi reţea de drumuri ca-n 1859?”


loading...