Bornă kilometrică de 4 metri, simbol al "neputinţei clasei politice", inaugurată la protestul lui Ştefan Mandachi

Publicat: Vineri, 24 Ianuarie 2020 21:26 // Actualizat: Vineri, 24 Ianuarie 2020 21:29 // Sursa: romaniatv.net

Câteva sute de persoane au participat, vineri, la protestul iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi pe tema lipsei autostrăzilor în Moldova, informează news.ro. Cu această ocazie a fost inaugurată şi o bornă kilometrică înaltă de 4,2 metri, ca „simbol al neputinţei clasei politice”.

Ştefan Mandachi, cel care a construit anul trecut singurul metru de autostradă din Moldova, a spus vineri participanţilor la protestul pe tema lipsei autostrăzilor în Moldova că s-a săturat de hore şi de discursuri, în timp ce oamenii mor pe şosele fiindcă România nu dispune de infrastructură ca alte ţări.

Protestul inițiat de Mandachi a avut loc în zona localităţii sucevene Cumpărătura, unde anul trecut Ştefan Mandachi a construit un metru de autostradă.

„M-am săturat de hore, m-am săturat de discursuri, m-am săturat de prezentări şi de termene mincinoase. Fiind antreprenor, trebuie să-mi fac un plan de afaceri după care să-mi ghidez investiţiile. De la Suceava la Bucureşti pe autostradă am face trei-patru ore, în timp ce pe drumurile actuale facem opt ore. Diferenţa de cinci ore unde o contabilizăm? Cei de la Bucureşti nu ne văd. De aceea am făcut o bornă de 4,2 metri ca să ne vadă mai bine. Această bornă este un simbol al neputinţei clasei politice”, a spus Ştefan Mandachi.

Omul de afaceri sucevean spune că borna are şi rolul unei cutii poştale, așa că a îndemnat cetăţenii să scrie guvernului.

Mandachi a spus că este surprins de numărul mare de participanţi la acţiunea de protest de vineri.

„Am făcut o singură postare pe Facebook referitoare la protest şi a venit atâta lume. Sunt mai surprins ca pe 15 martie anul trecut, când am inaugurat acel metru de autostradă”, a mărturisit Ştefan Mandachi.

Participanţii la protest au scandat „Vrem autostradă” şi „Ne-am săturat de voi”.

Acţiunea a durat câteva zeci de minute şi s-a încheiat fără incidente.

Citește și:

Ştefan Mandachi: "Ce-ar zice Cuza dacă ar vedea că Moldova e conectată cu Ţara Românească prin aceeaşi reţea de drumuri ca-n 1859?"

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 ian 11:45
Răspunde | Votează email 0 email
cetatean
Sub sloganul AZI UN METRU, MAINE UN KLOMETRU,,SPOR LA TREABA MAI BAIETI PUNETI MANA PE LOPETI!
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H