Brad Pitt a participat la protestele din SUA. Cum şi-a făcut apariţia actorul FOTO

Brad Pitt a fost văzut duminică la unul din protestele cauzate de moartea lui George Floyd, la Hollywood. Actorul s-a infiltrat printre cei 50.000 de oameni care au inundat străzile din Los Angeles. 

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 15:15

Brad Pitt a fost recunoscut instantaneu pe măsură ce se aventura pe motocicleta sa rară, marca BMW. Cu o cască de protecţie pe cap, actorul în vârstă de 56 de ani a purtat în semn de protest un hanorac pe care scria „George Floyd”. 

Pasionat de motociclete, Brad Pitt a fost în majoritatea timpului pe motorul său, relaxat, purtând, în conformitate cu legea, o pânză pe post de mască şi mănuşi. 

Citeşte şi: Un nou caz Floyd în SUA. Înregistrarea face înconjurul lumii. „Nu pot respira” VIDEO

„A fost tot timpul pe motocicleta lui și purta un hanorac al lui George Floyd, nu încerca să atragă atenția asupra lui. A fost atât de frumos să fie acolo”, a delcarat protestatoarea Aree Khodai, în vârstă de 42 de ani. 

Brad Pitt nu a fost singurul star al Americii care a participat la protest. Jamie Foxx a fost văzut în mulțime ridicându-și pumnul în semn de solidaritate cu alți demonstranți care proclamau „Black Lives Matter”.

Citeşte şi: George Floyd este înmormântat astăzi. Gardul anti-protestatari ridicat în jurul Casei Albe, decorat cu mesaje antirasiste VIDEO

Starul Ray, în vârstă de 52 de ani, a purtat o cămașă cu o poză cu Trayvon Martin, un tânăr neînarmat, în vârstă de 17 ani, care a fost împușcat și ucis în 2012 de George Zimmerman, un paznic comunitar din Florida.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost, de asemenea, în marș, protestând în timp ce țineau pancarte. J.Lo ţinea un mesaj simplu, „Black Lives Matter”, în timp ce pancarta lui A-Rod afirma: „Hai să ne luăm tare pentru Black Lives Matter”.