Bulevard din Arad, inundat în urma ploilor. Traficul este îngreunat

Un bulevard din municipiul Arad a fost inundat, miercuri dimineaţă, în urma ploilor abundente căzute pe parcursul nopţii. Traficul se desfăşoară cu dificultate din cauză că nivelul apei a ajuns la jumătate de metru.

RomaniaTV.net
25 iul. 2012, 10:21
Bulevard din Arad, inundat în urma ploilor. Traficul este îngreunat

În urma unei ploi abundente căzute tot parcursul nopţii de marţi spre miercuri, bulevardul Nicolae Titulescu din cartierul Micălaca a fost inundat pe toate cele şase benzi ale ambelor sensuri de circulaţie. Pe o distanţă de câteva sute de metri, nivelul apei a fost de jumătate de metru, astfel că traficul rutier a fost îngreunat.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Arad, sistemul de canalizare nu a putut prelua cantităţile mari de apă, iar unele guri de canal erau înfundate.

Zona a fost inundată timp de aproximativ trei ore, până când echipele Companiei de Apă şi Canal Arad au reuşit desfundarea reţelei de canalizare.

O situaţie similară s-a înregistrat pe alte câteva străzi din cartiere, iar pompierii au fost chemaţi pentru a scoate apa din subsolul unei clădiri de pe strada Mărăşeşti.