Bunica Emilia de pe Tik-Tok dezvăluie secretul pentru salata de icre. Ingredientul care o ajută ca salata să fie cremoasă: „Un pont de la cuscra mea”

Bunica Emilia de pe Tik-Tok dezvăluie secretul pentru salata de icre, care poate sta pe masă în zilele de dezlegare la peşte din Postul Paştelui.

19 mart. 2024, 19:21
Bunica Emilia de pe Tik-Tok dezvăluie secretul pentru salata de icre. Ingredientul care o ajută ca salata să fie cremoasă: „Un pont de la cuscra mea”

Emilia, bunica TikTok, a devenit celebră când s-a supărat foc pe Gina Pistol, soția lui Smiley, după ce vedeta a anunțat că a decis să renunțe la televiziune, pentru a se dedica în totalitate fiicei sale. „Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice?”, i-a transmis bunicuța influencer. Bunica TikTok a revenit însă la celebrelele sale reţete.

Rețetă bătută cu brânză. Cum se prepară desertul tradițional al bunicii Gherghina. Are puține ingrediente și se prepară foarte rapid

Bunica Emilia a preparat salată de icre și a dezvăluit secretul ca aceasta să se lege. Bunica Emilia este una dintre cele mai îndrăgite bunicuțe de pe Tik-Tok, care împărtășește de fiecare dată din secretele ei, sfaturile de viață pe care le oferă tinerilor și nu numai, dar și cum pregătește cele mai delicioase rețete și care sunt ingredientele de care are nevoie.

Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru salata de icre

Bunica Emilia a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care a dezvăluit pașii pentru realizarea salatei de icre. Aceasta nu are nevoie decât de 3 ingrediente, însă există și ceva care vă poate ajuta să legați totul mult mai bine.

Ingrediente:

  • Icre
    Zeamă lămâie
    Ulei
    Griș

 

„Ce spuneți de o salată de icre? Icre de crap. Și icrele de crap au ajuns 140 de lei kg. Dacă ai noroc să iei niște pești să aibă icre, te-ai scos.

Îi trebuie perseverență, să amesteci în castron, le dai bătaie. Mai pun din când în când ulei, iar amesteci, jumătate de zeamă de la lămâie, sare nu trebuie că ele sunt în saramură la magazin. Și amesteci până se face salata de icre.”, a spus bunica Emilia.

Secretul bunicii Emilia pentru ca salata de icre să se lege rapid

Bunica Emilia a dezvăluit cum leagă rapid salata de icre, folosindu-se de o linguriță de griș fiert și răcit ulterior. „Înainte aveam un pont de la  cuscra mea, că puneam o lingură, depinde de cantitatea de icre, de griș fiert și ele se leagă mult mai repede. Dar acum mi-a fost lene să mai prepar grișul, să aștept să se răcească, așa că am pus la treabă, doar cu icre, zeamă de lămâie și ulei, iar ele se leagă foarte bine.

Bunica Gherghina, celebră pe Tik Tok, i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite: „De când am făcut atâtea vizualizări simt că întineresc, nu mă mai doare nimic”
Dacă vedeți că s-a legat prea tare și vreți să mai continuați, puneți și puțin sifon sau apă minerală rece. După care le așezați frumos într-un castron cu capac, le băgați la frigider, pentru mic dejun sau un antreu la o masă. Adăugați și ceapă tocată mărunt. Cel mai bine este să tocați atunci o ceapă, să o puneți pe o farfurie pentru cine dorește.”, a mai povestit bunica Emilia.

Bunica Emilia nu a ezitat să ofere și câteva sfaturi tinerelor și cum să se pună în valoare, indiferent de locul în care merg. Trebuie să aibă grijă de ele în orice circumstanță, așa că oferă câteva sfaturi legate de acest lucru.

“Mai am un sfat, că eu sunt plină de sfaturi, pentru tinerele femei, pentru femei în general, tinere sau mai puțin tinere.

Niciodată prin casă să nu stați oricum, îmbrăcate într-un tricou ponosit, poate pătat, într-un trening. Să stai ani de zile într-un trening prin casă… Pot sta într-un trening în momentul în care te-ai apucat de curățenie, de spălat dulapurile, de șters, de frecat, de spălat geamurile. Sau o rochie specială pentru când faci curat, după care acea rochie o scuturi, o speli, o împachetezi și o lași pentru următoarea curățenie. Dar prin casă să fiți un pic aranjate, un pic dichisite. Pentru nimeni altcineva decât pentru voi. Să nu stați oricum prin casă, „că nu vă vede nimeni”. Vă vedeți voi și vă asigurați o stare de spirit bună. Astfel, vă respectați voi pe voi. E cel mai bun și cel mai simplu respect pe care ți-l acorzi tu ție.”, a spus bunica Emilia pe TikTok.