CABRAL, scandal cu LEVIERE la Mamaia: „Şi dă-i, şi primeneşte-i, frăgezeşte-i, şi rearanjează-i anatomic”

Muşchi umflaţi, nervi întinşi la maxim şi răfuieli în plină stradă. Cam aceasta este una dintre laturile staţiunii Mamaia, pe lângă imaginea fastuoasă puternic promovată. Cuvinte aruncate la beţie, o înjurătură în trafic sau o privire aruncată către bombeul unei domnişoare însoţite de un ceafă lată şi... gata conflictul! Ies la iveală răngile, cuţitele, se împart pumni şi cad dinţi. Multe dintre răfuieli sunt stinse de către oamenii legii, însă altele nici nu ajung la urechile lor, precum a fost un scandal în care a intervenit Cabral, zilele trecute, scrie Replica de Constanţa. 

RomaniaTV.net
15 aug. 2014, 08:43
CABRAL, scandal cu LEVIERE la Mamaia: „Şi dă-i, şi primeneşte-i, frăgezeşte-i, şi rearanjează-i anatomic”

Mai multe cazuri au fost mediatizate în această vară, precum răfuiala dintre membrii clanului interlop Spaniolii, în faţa clubului Le Gaga, în dimineaţa de duminică, 10 august. Potrivit informaţiilor noastre, conflictul spontan a început chiar în club, unde două grupuri de tineri petrecuseră toată noaptea. Doi indivizi, cunoscuţi cu antecedente penale, respectivDaniel Gherasim şi Daniel Zorica, ambii de 28 de ani, s-au luat la harţă din pricina unui motiv mai vechi, pe care nu au vrut să-l relateze. Au fost aruncate vorbe grele, s-au împărţit pumni, după care scandalul s-a mutat afară, pe plajă. Aici au intervenit şi amicii celor doi, dezlănţuindu-se o adevărată răfuială. Numai că, la un moment dat, Daniel Zorica a scos un cuţit şi i l-a înfipt în abdomen rivalului său, Daniel Gherasim. Cei prezenţi la faţa locului au sunat la 112, cadrele medicale de pe Ambulanţă ajungând prompt la faţa locului şi transportând victima la spital. Şi asta nu e tot. La mijlocul lunii iulie, nepotul lui Gigi Becali s-a dat în stambă în staţiunea Mamaia. Lucian Becali, cunoscut ca protagonist al mai multor scandaluri izbucnite în cluburi, nu s-a putut abţine nici la malul mării, acolo unde, după o noapte de distracţie, a ales o terasă pe malul mării, din nordul staţiunii. Furios că nu a fost servit prompt, tânărul s-a luat de barman, dar şi de persoana ce ar fi fost servită înaintea lui. După mai multe replici dure, Lucian a sărit la bătaie, fiind imobilizat de către agenţii de pază. Răfuiala s-a lăsat cu haine rupte şi mese aruncate. La acea dată, oamenii legii din staţiunea Mamaia au declarat, pentru Replica, că nu au avut nici o sesizare în acest sens şi nimeni nu a depus plângere.

Cabral, ameninţat cu un cuţit de soţia sa, în miezul nopţii. Află ce s-a întâmplat între cei doi

La finele lunii iulie, modelul Andreea Podărescu şi avocatul vedetelor, Cristian Sârbu, alături şi de alţi prieteni, au petrecut în Le Gaga din Mamaia, acolo unde un tânăr i-ar fi vorbit urât Andreei. La plecare, un scandal a izbucnit, care s-a lăsat cu pumni şi picioare. Avocatul vedetelor, Sârbu, a intervenit pentru a calma spiritele, respectiv pe cel ce ar fi adresat injurii dar şi pe prietenii lui care împărţeau pumni, şi a fost la un pas de a fi lovit, moment în care a ripostat. Poliţiştii din Mamaia au intervenit şi au aplanat conflictul, o persoană fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Însă, potrivit oamenilor legii, cazul se află înregistrat la secţie ca plângere prealabilă, dar nimeni nu s-a prezentat pentru a depune plângere pentru loviri şi alte violenţe.

Vezi şi: Cum îşi bate un fotbalist iubita la Mamaia

Cabral a intervenit într-un scandal din Mamaia: Patru s-au dat jos dintr-un CLS, cu nişte leviere metalice

Şi scandaluri au tot fost, fiind ilustrate de indivizi care şi-au altoitiubitele în plină stradă, alţii care s-au luat la bătaie în trafic sau chiar pe plajă, din pricina şezlongurilor. Dacă multe dintre ele ajung la urechile oamenilor legii, care intervin prompt, altele se sting repede până să mai intervină cineva. Mai exact, nu ar există vreo zi fără o mică răfuială la malul mării. Recent, vedeta de televiziune Cabral a scris pe blogul său cum a intervenit într-un asemenea conflict ce se derula în plină stradă. Nu vă închipuiţi câte alte altercaţii, bătăi şi schimburi de flegme se întâmplă zilnic. Am oprit acum două seri un echipaj de jandarmi şi-am vorbit 3 minute, spuneau că n-au văzut în viaţa lor atâtea bătăi pe metru pătrat. Acum 20 de minute am oprit motoreta şi-am intervenit între nişte domni care s-au apucat să se bată în mijlocul străzii. Patru s-au dat jos dintr-un CLS, cu nişte leviere metalice sau ceva de genul ăsta şi s-au apucat muncitoreşte de alţi doi mai sfrijiţi. Şi dă-i şi primeneşte-i, frăgezeşte-i şi rearanjează-i anatomic! M-am băgat între ei. Prima oară i-a descumpănit că unu’ mare şi hotărât s-a băgat între şi-a urlat la ei: Gata!, a doua oară i-a descumpănit că eram cu ditamai casca de motor în cap şi-a treia oară i-a descumpănit de tot când m-au recunoscut şi le-am zis: Vedeţi că se filmează, aţi feştelit steagul că intraţi la tentativă de omor! Au tulit-o ca din puşcă. Când i-am întrebat pe sfrijiţi de ce s-au luat am rămas mut… ăştia doi mai pe dietă, aşa, l-au înjurat pe şofer pen’ că i-a claxonat. Şi gata bătaia!, a relatat Cabral pe blogul personal, pe 12 august. În stilu-i caracteristic, acesta a adăugat: Se bat, taică, se bat de le sare apa-n cap. Se bat pe o bucată de plajă, se bat pe un loc de parcare, se bat pe o rază de soare şi pe rândul la porumb fiert. Transpiraţi şi cu minţile încinse îşi dau pumni în cap şi picioare în gură, se trag de păr şi-şi lipesc reciproc flegme de frunte.

Bătaie între piţipoance într-un club din Cluj. Bodyguarzii le-au potolit cu greu