Cadoul primit de Irina Tănase de la Liviu Dragnea, de Dragobete. Mesajul iubitei fostului lider PSD care i-a uimit pe internauţi

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a publicat pe reţelele de socializare o fotografie cu un aranjament floral în formă de inimă, alcătuit din trandafiri albi şi roşii, pe care l-ar fi primit de Dragobete. Lângă flori a fost aşezată o fotografie înrămată în care apare sărutându-se cu fostul lider social-democrat. 

RomaniaTV.net
24 feb. 2020, 11:41

De Dragobete, 24 februarie, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a publicat o fotografie care a uimit internauţii, scrie bzi. Imaginea este însoţită de un mesaj în limba engleză. 

”Love is patient, love is kind. (..) It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres. Love never fails”, a scris Irina Tănase în dreptul imaginii postate.

Mesajul „dragostea este răbdătoare, dragostea este plină de bunătate (…) Dragostea protejează întotdeauna, crede totul, nădăjduieşte totul, speră mereu și persevereză. Dragostea nu dezamăgește niciodată” este de fapt un fragment din Corintieni 13, un capitol din Biblie.

Citeşte şi: Iubita lui Liviu Dragnea a făcut marele anunţ. Decizie de ultima oră a Irinei Tănase

În imagine apare o fotografie înrămată care îi înfățișează pe Irina Tănase și Liviu Dragnea într-un moment romantic. Cadoul, cutia cu trandafiri, cel mai probabil, a fost trimisă de fostul lider social democrat pentru iubita sa.

Citeşte şi: Viaţa neştiută a lui Liviu Dragnea, la Rahova. Cine este deţinutul cu care îşi petrece tot timpul