Câini pregătiţi pentru detectarea persoanelor infectate cu SARS-COV-2. Lucian Bode: În curând vom prezenta rezultatele

Lucian Bode a anunţat că, încă de anul trecut, Centrul Chinologic al Poliţiei Române de la Sibiu instruieşte câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-Cov-2.

11 feb. 2021, 18:31

Câini pregătiţi pentru detectarea persoanelor infectate cu SARS-COV-2. Ministrul Lucian Bode a anunţat, joi, că Centrul Chinologic al Poliţiei Române de la Sibiu instruieşte câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-Cov-2.

Câini pregătiţi pentru detectarea persoanelor infectate cu SARS-COV-2. Anunţul făcut de Lucian Bode

”Câini antrenaţi pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-Cov-2, la Centrul Chinologic al Poliţiei Române de la Sibiu! În anul 2020, la nivelul acestei instituţii, a fost demarat un proiect care are ca scop instruirea unor câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-Cov-2, în special pentru structurile Poliţiei de Frontieră şi Poliţiei Transporturi Este un proces în desfăşurare şi am convingerea că, în curând, vă vom prezenta rezultate concrete ale muncii colegilor noştri din acest centru”, a transmis, joi, Lucian Bode, într-un mesaj postyat pe Facebook.

Citeşte şi Lucian Bode, despre sporurile poliţiştilor: „Nu este un moft. Acest drept va fi acordat şi în 2021. Evident că vom tăia bani de undeva”

Bode şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, au vizitat, joi, centru de pregătire a câinilor de serviciu de la Sibiu.

”De-a lungul timpului, în cei 70 de ani de existenţă ai instituţiei, s-au obţinut rezultate deosebite în lupta antidrog, în intervenţia antiteroristă, investigarea criminalistică, limitarea migraţiei ilegale, salvarea de victime, desfăşurarea acţiunilor de ordine publică şi, în curând, în lupta împotriva răspândirii virusului SARS-Cov-2”, a mai transmis Bode.

Citeşte şi Lucian Bode, la reluarea cursurilor faţă în faţă: 4.000 de şcoli nu au demarat procedura de autorizare la incendiu şi unele unităţi nu au încălzire