Călin Popescu Tăriceanu, despre programul de guvernare al PNL: Sunt foarte multe proiecte care sunt copiate din guvernarea PSD-ALDE

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre programul de guvernare al PNL. Fostul preşedinte al Senatului susţine că foarte multe dintre proiecte sunt copiate din guvernarea PSD-ALDE. 

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 17:43
Călin Popescu Tăriceanu, despre programul de guvernare al PNL: Sunt foarte multe proiecte care sunt copiate din guvernarea PSD-ALDE

„De la distanţă se vede că este un program electoral al PNL pe care il anunta inainte de inceperea campaniei. Acest plan de redreseare economică reprezinta o preluare a guvernarilor anterioare.

Primul mare semn de întrebare este de unde provin aceşti bani. In Lipsa unor surse de finantare acest program nu mai merita discutat. Nu stiu cu cine au avut discutii ca sa-si permita sa faca un program pe termen lung. 

Sunt foarte multe proiecte care sunt copiate din guvernarea PSD-ALDE, de exemplu fondul de investitii, infiintarea unei banci de dezvoltare. Mi se pare neserios, după ce trei ani de zile au injurat tot ce se facea la guvernare, acum le copiaza.

Sunt foarte multe lucruri nerealiste, am vazut ca vorbeşte despre extinderea retelei de gaze in mediul rural.

E guvern Liberal acesta, nu vad nicio masura liberala. Statul redevine cel mai mare investitor in economie. Din programul asta statul devine cel mai mare investitor in economie si nu stiu daca acesta e un semn bun”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

Premierul Ludovic Orban a prezentat miercuri, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, „Reclădim România. Planul naţional de investiţii şi de relansare economică”. Premierul Ludovic Orban a cerut miniştrilor, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, să finalizeze toate documentele necesare pentru punerea în practică a Planului de relansare economică pe care l-a pregătit Guvernul.

Citeşte şi Marcel Ciolacu, despre programul guvernului PNL: „Eu programul îl văd împărţit în trei părţi: este un plagiat, amatorism şi hoţie”