Călin Popescu Tăriceanu se relaxează în bucătărie de Paşte. „Încerc să fac o prăjitură mai bună decât la cofetăria Dacianei Ponta”

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, s-a filmat în bucătărie în Vinerea Mare şi le-a arătat fanilor că ştie cum se face ciocolata de casă. Fostul premier a spus că are de gând să facă o prăjitură mai bună decât la cofetăria Dacianei Ponta, soţia lui Victor Ponta, liderul Pro România.

RomaniaTV.net
17 apr. 2020, 20:05
Călin Popescu Tăriceanu se relaxează în bucătărie de Paşte. „Încerc să fac o prăjitură mai bună decât la cofetăria Dacianei Ponta”

În vârstă de 68 de ani, fostul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a vrut să demonstreze în Săptămâna Patimilor că este priceput şi în bucătărie. 

Liderul ALDE le-a dezvăluit fanilor o reţetă de prăjitură pe care o ştie de la mătuşă din partea mamei sale, pe care a descris-o ca fiind o bună gospodină.

Călin Popescu Tăriceanu a ciocolata de casă.

„Încerc să fac o prajitură mai bună decât la cofetaria Dacianei Ponta (soția liderului Pro România, Victor Ponta, n.red.)”, a spus liderul ALDE.

Potrivit stiripesurse.ro, Tăriceanu l-a avut ca ajutor de bucătar pe fiul său, Tudor.

„Un moment de relaxare într-o perioadă dificilă!”, a scris Tăriceanu pe Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Un moment de relaxare într-o perioadă dificilă!

A post shared by Călin Popescu-Tăriceanu (@calinpopescutariceanu) onApr 17, 2020 at 9:22am PDT

Ce face iubita lui Liviu Dragnea de Paşte. Irina Tănase a dezvăluit cu cine petrece sărbătorile