Cântăreţul Bernard Wright, finul Robertei Flack, a încetat din viaţă la doar 58 de ani

Artistul american de funk și jazz, Bernard Wright, care a fost finul legendarei cântărețe Roberta Flack, a murit la vârsta de 58 de ani.

22 mai 2022, 15:22
Cântăreţul Bernard Wright, finul Robertei Flack, a încetat din viaţă la doar 58 de ani

Anunțul a fost făcut de familie, ce conturile de socializare. Într-o postare de vineri seară, familia a confirmat vestea tristă pe rețelele de socializare.

„În numele familiei lui Bernard Wright (Nard), suntem întristați să anunțăm că ieri Bernard a fost chemat acasă la Cel Prea Înalt.

Mulțumim mult pentru sprijinul, încurajarea și rugăciunile tuturor pentru Nard de-a lungul anilor. Vă rugăm să păstrați familia în gândurile și rugăciunile voastre în această perioadă dificilă. Inimile noastre sunt grele și credința noastră este puternică. A lipsi din trup înseamnă a fi prezent cu Domnul! DRAGOSTE! Odihnește-te la putere, Nard” a fost mesajul trist transmis după moartea artistului, potrivit Metro.co.uk.

Citeşte şi: Soprana Irina Baianţ dezvăluie controalele amănunţite prin care a trecut înainte de a-l întâlni pe Putin: „Tocurile nu aveau voie să fie mai mari de cinci centimetri”

Bernard Wright a fost apropiat de Flack, 85 de ani, care cântă Killing Me Softly și The First Time Ever I Saw Your Face. Câștigătorul premiului Grammy Flack și-a scris pe Twitter durerea.

„Aseară, finul meu și fostul director muzical, Bernard Wright, a murit brusc. L-am iubit foarte mult pe Bernard și am crezut profund în talentul lui. Pierderea lui este sfâșietoare”, a scris Flack.

Regretatul artist a făcut un turneu cu Lenny White pe când avea doar 13 ani și a cântat cu Tom Browne în 1979. A semnat cu casa de discuri GRP în 1981 și și-a lansat LP-ul de debut, Nard, în același an, când avea doar 18 ani. Piesele din Nard au fost eșantionate în hituri de Dr. Dre, Snoop Dogg, Skee-Lo și LL Cool J.

A continuat cu Funky Beat în 1983 și Mr. Wright în 1985. Ultimul dintre aceste albume a inclus cea mai mare apariție a sa R&B, Who Do You Love.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă se pregăteşte să revină pe scenă, dar are o mare mâhnire: „Ştiu că e greu pentru toţi, dar e şi pentru noi, artiştii”