Carmen Harra, previziuni 2023: „Se schimbă guvernarea în România, este un an de cotitură”

Carmen Harra are previziuni bune pentru 2023. Economia se schimbă, la fel și cei care ne conduc: “Este un an de revelație, parcă ne iluminăm", spune cunoscutul parapsiholog.

02 ian. 2023, 08:01
Carmen Harra, previziuni 2023: „Se schimbă guvernarea în România, este un an de cotitură”

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2023. Celebrul psiholog și terapeut din America, Carmen Harra, are gânduri bune pentru anul 2023. Se pare că lucrurile vor intra cumva pe un făgaș normal pentru țara noastră însă scumpirile nu se vor opri aici. Cum au fost sărbătorile pentru cunoscuta prezicătoare și ce își dorește pentru ea în 2023. Carmen Harra recunoaște că și-ar dori totuși să își refacă viața cu un bărbat adevărat!.

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2023

“2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este  numărul lui Dumnezeu. Energetic, este un an care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă un an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că întrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acest an. O să pornim într-o altă direcție”,

 mărturisește Carmen Harra care prezice și apariția unor noi conducători ai țării, în România.

Previziuni sumbre făcute de Carmen Harra pentru anul 2023. Care sunt cuplurile care vor divorța anul viitor

“Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în 2023. Dar per total e un an în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a mai adăugat Carmen Harra. Ea spune însă că nu vom scăpa prea curând de scumpiri sau alte probleme materiale.

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2023

“Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul a 2023. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma. Sunt oameni pe parcursul acestui an care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. 2023 atrage atenția și asupra lui Putin dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”

, a mai spus psihologul și scriitoarea.

Crăciun și Revelion la Miami

Carmen Harra a petrecut Crăciunul la Miami și tot acolo va face și Revelionul. Nu mai mănâncă carne de ani buni dar a adaptat meniul de sărbători în funcție de poftele pe care le-a avut.

“Crăciunul și Revelionul le-am petrecut aici, în Miami. Crăciunul l-am făcut cu familia mea, cu copiii, am avut o petrecere extraordinară. În ceea ce privește mâncarea de Crăciun, mulți ani am scos carnea de porc, de vită, chiar și carnea de pui, din alimentație. Iar mâncarea tradițională a fost sarmale fără carne, cu ciuperci și cu orez. Bineînțeles, salată de boeuf fără carne, toate fără carne. Și să știi că au fost foarte gustoase”, ne-a declarat Harra.
Carmen Harra, avertisment cumplit pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”
“Eu am filozofia mea, să nu pui suferință într-un corp viu, adică un corp mort într-un corp viu. Un animal care a murit degajă anumite energii. Nu mai mănânc carne de foarte mulți ani și nu vreau să mai mănânc, nu o să îmi schimb părerea. Cred că nici nu o mai pot digera. Și nu cred că noi, oamenii, suntem, de fapt, carnivori. Aici nu intrăm în teorie pentru că sunt multe lucruri de spus!”, a mai adăugat celebrul psiholog și terapeut.

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2023

Cât despre o nouă vizită în România, Harra nu știe exact când va avea loc aceasta pentru că deocamdată este prinsă cu treburi profesionale și cu familia sa în America, la Miami.

“Nu știu exact când vin în țară, s-ar putea să vin în 2023. Îmi lipsesc mereu de sărbători tradițiile românești. Care nu se pot găsi nicăieri în lume. Colindele, spiritul Crăciunului, frumusețea sărbătorilor din România nu sunt aici. Nu există nicăieri în lume, părerea mea, mai ales că eu fiind aici, la căldură, nu simt iarna. E cu totul altă energie aici, la căldură dar este extrem de frumos!”, a mai adăugat vedeta.

“E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule”

Dacă este ceva ce își mai dorește în noul an care se apropie cu repeziciune, Carmen Harra spune că este posibil să își găsească un bărbat care să îi fie partener.

“Eu am tot ce îmi pot dori și nu îmi doresc decât pace, liniște, echilibru, sănătate. Alexandrei i-am făcut cadou o anumită mășină pe care nu o avea, am petrecut foarte bine. Profesional, în 2023 îmi doresc să pot realiza un nou album discografic. Vreau să fac și un album cu colinde dar și câteva cântece noi. Eu sunt bunică în 2023 și lucrurile în viața mea sunt foarte bune. Nu am de ce să mă plâng. E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule. O relație de compromis sau temporală nu mă interesează! Vreau ceva adevărat ce știu că e foarte greu de găsit așa că mai caut. Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023. Eu le doresc românilor din toată inima mea un călduros “La mulți ani!”, de aici, din Miami”, ne-a mai mărturisit Carmen Harra pentru Ciao.ro.

Carmen Harra, previziuni optimiste pentru 2023: „Se termină războiul din Ucraina. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu”

Potrivit spuselor clarvăzătoarei Carmen Harra, anul 2023 vine cu încărcătură divină și vindecare. Aceasta susține că noul an va fi unul benefic din multe puncte de vedere, însă vom avea parte de unele schimbări la care nu ne-am aștepta. Celebra prezicătoare susține că se termină războiul din Ucraina. În plus, vedeta, stabilită în Statele Unite ale Americii, spune ce îl așteaptă pe Vladimir Putin.

Carmen Harra, previziuni noi pentru 2023. Care este semnificația numerologică a anului viitor

Carmen Harra este de părere că războiul dintre Ucraina și Rusia se va termina în anul ce vine. Clarvăzătoarea susține că 2023 aduce numeroase metode de vindecare, dar și apariția unei monede colective. „Se termină războiul din Ucraina. Acum spun cu toată convingerea că putem merge în spațiu și că intrarea în spațiu a oamenilor devine clară în 2023. Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu, pentru că vrem să ne extindem, o să trăim 200 de ani, vom trăi foarte lung și foarte bine.

Vom găsi toate metodele de vindecare, 2023 un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat. În anul acesta forțele lumii se întâlnesc și eu anticipez o monedă globală în omenire. Totul devine electronizat, o monedă colectivă. Asta nu înseamnă că mergem spre o globalizare”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

Mai multe detalii despre previziunie făcute de Carmen Harra pentru 2023, în acest video:

Carmen Harra, despre președintele rus, Vladimir Putin

Carmen Harra subliniază că președintele rus, Vladimir Putin, va suferi o schimbare peste noapte în viața și în general, asta datorită faptului că este născut pe 7 octombrie 1952, cifra 7 fiind dominantă în anul 2023.  În aceeași notă, clarvăzătoarea mai spune că numărul 7 înseamnă inteligență și anul ce vine aduce o încărcătură divină, cu reflexie și schimbări incredibile. De asemenea, 2023 este benefic pentru cei care sunt născuți în data de 7.

Carmen Harra, avertisment cumplit pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”
„Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare”, a mai spus Carmen Harra.

Harra a dezvăluit ce ne așteaptă în 2023! Clarvăzătoarea spune că omenirea va trece prin multe schimbări: „Anul acesta e un an a lui Dumnezeu”

Carmen Harra a dezvăluit metoda prin care atrage banii

După mai mult de doi ani de când pandemia a făcut ravagii la nivel mondial, iar războiul din Ucraina a început să le dea fiori reci tuturor, oamenii se întreabă ce le mai rezervă anul viitor. Celebra clarvăzătoare face des predicții, cu privire la o mulțime de subiecte. De departe, cele mai așteptate au fost dezvăluirile care îi informează pe toți oamenii cum va arăta noul an. „Ne așteaptă multe în 2023. Dacă o luăm numerologic picăm pe cifra 7, care înseamnă inteligență. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu, vine cu încărcătură divină, cu reflexie, trebuie să reflectăm asupra ce ni s-a întâmplat până acum. Din multe puncte de vedere, este un an benefic, însă pentru cei care sunt născuți în cifra 7, Putin, de exemplu, au o schimbare peste noapte a vieții lor, în general. Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare. Numărul 7 poate produce și o trezire a umanității, vine cu niște schimbări absolut incredibile. Pe parcursul anului o să înțelegeți mesajul meu de acum”, a declarat Carmen Harra, pe rețelele de socializare.