Carmen Tănase, anunţ de ultimă oră! Celebra actriţă va părăsi România

Actrița Carmen Tănase, cunoscută pentru rolul Flacărei, telenovela de pe Acasă TV, a decis să părăsească România. Aceasta și-a anunțat prietenii apropiați că dorește să fie alături de singurul său fiu, în Olanda. Tudor Tănase este regizor în țara lalelelor, însă a primit oferte recente și în Statele Unite ale Americii, potrivit Cancan .

RomaniaTV.net
07 ian. 2020, 12:48
Carmen Tănase, anunţ de ultimă oră! Celebra actriţă va părăsi România

 „Carmen vrea să fie aproape de băiatul ei, Tudor, singura ei iubire, și singurul lucru pentru care ea muncește și trăiește. Plecarea lui atât de departe a întristat-o, deși s-a bucurat enorm că el reușește în viață singur, departe de ea” , povestește un apropiat al familiei.

Citește și: Carmen Tănase a ajuns de urgenţă la spital. În ce stare se află acum actriţa

Un al doilea motiv pentru care artista a hotărât să părăsească România este legat de cariera sa.

 „Deși se zvonea că a fost selectată ea pentru rolul țigăncii (sora numărul 3) din «Sacrificiul», altă actriță a fost aleasă să joace în serialul momentului de la Antena 1. Acesta ar fi, deși ea nu recunoaște, un al doilea motiv pentru care s-a săturat de România și de unii dintre regizorii și producătorii români de filme și seriale de aici.” , a povestit un apropiat al familiei.

Citește și: Actriţa Carmen Tănase, anunţ şoc. „Plec de tot din ţară. Probabil în America”

De asemenea, imediat cum fiul actriței va ajunge regizor în Statele Unite ale Americii, Carmen Tănase va primi un rol în filmul acestuia.  „Dacă băiatul ei va ajunge un mare regizor în SUA, poate că ea va juca pentru Hollywood în filme produse de fiul ei. Să recunoaștem, un vis minunat pe care îl are orice actriță, mamă de copil care este și el în industria filmului!” , a adăugat un apropiat al familiei.

Carmen Tănase se gândește să părăsească țara, însă nu în anul 2020. Momentan aceasta va face doar câteva drumuri la fiul său pentru a se obișnui cu locul. Va emigra, dar în câțiva ani, nu cred că în 2020. Până atunci ea vrea să facă câteva drumuri la băiatul ei, ca și să se obișnuiască cu respectivele locuri unde acesta este stabilit”, a declarat un apropiat al actriței.