CASTIGATOR ASIA EXPRESS. Pe ce au cheltuit premiul de 30.000 de euro

Ana Baniciu și Raluka, câștigătoarele Asia Express, au fost mai bogate împreună cu 30.000 de euro. Însă, la nici un an de la câștigarea marelui premiu, cele două au rămas fără niciun ban.

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 10:46

CASTIGATOR ASIA EXPRESS. Ana Baniciu și Raluka au câștigat marele premiu de 30.000 de euro de la ”Asia Express”. Cele două artiste au fost extrem de fericite la vremea respectivă și deja se gândeau cum să cheltuiască bănuții. Ei bine, la un an de la experiența ”Asia Express”, Ana Baniciu și Raluka au cheltuit toată suma câștigată.

CITEŞTE ŞI: 

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2020: Povestea de iubire dintre Speak şi Ştefania. Cum s-a cunoscut cuplul care urmează să se căsătorească 

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Răsturnare de situaţie pe ultima sută de metri, cine ia marele trofeu

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!”, a mărturisit Raluka anul trecut la Antena Stars.

 

Din câștigul de 30.000 de euro pe care l-au luat de la Asia Express, statul român își reține 16%, ceea ce înseamnă 4.800 de euro. Astfel, cele două au împărțit câștigul rămas la 25.200 de euro. Fiecare dintre ele a luat 12.600 euro, după reținerea taxelor și împărțirea sumei la doi. Întrebate ce vor să facă cu banii, Raluka și Ana Baniciu au mărturisit că voiau să își cumpere ampartamente în același bloc. Cele două își doreau să fie vecine.

„Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva”, a mărturisit atunci Raluka.

Banii practic îi vom investi în noi. Oricum, pentru noi banii nu au fost niciodată miza de la Asia Express”, a adăugat Ana Baniciu.