CASTIGATOR X FACTOR ROMANIA 2017: Luptă mare pentru premiul de 100.000 euro

CASTIGATOR X FACTOR ROMANIA 2017: Francesca Nicolescu, Ad Libitum, Jeremy Ragsdale și Salvatore Pierluca au fost trimişi de către public în finala X Factor Romania şi se vor lupta pentru a lua premiul de 100.000 de euro.

RomaniaTV.net
22 dec. 2017, 08:03
CASTIGATOR X FACTOR ROMANIA 2017: Luptă mare pentru premiul de 100.000 euro

CASTIGATOR X FACTOR ROMANIA 2017. După o seară memorabilă, cei care au votat au decis ca în ultimul act de X Factor să meargă: Francesca Nicolescu (echipa Delia), Ad Libitum (echipa Carla’s Dreams), Jeremy Ragsdale (echipa Horia Brenciu) și Pierluca Salvatore (echipa Ștefan Bănică) au fost norocoșii care au obținut biletele pentru finala de pe 22 decembrie.

CASTIGATOR X FACTOR ROMANIA 2017. Francesca Nicolescu are doar 14 ani şi a apărut în atenţia publicului în urmă cu cinci ani.

În 2013, când obținea Premiul de Popularitate Next Star, Francesca Nicolescu avea doar 9 ani. La vârsta de 14 ani, puștoaica din Onești și-a dovedit din nou popularitate astfel că telespectatorii au trimis-o direct în gale. Mai multe detalii despre Francesca Nicolescu găseşti aici. 

CASTIGATOR X FACTOR ROMANIA 2017. Jeremy Ragsdale, care studiază muzica încă de la vârsta de 7 ani, este un profesor de canto din SUA, care s-a îndrăgostit de țara noastră în luna aprilie, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită.

”Am descoperit că dacă învăț limba română, fiind atât de apropiată de latină, mi-ar fi foarte simplu ca apoi să deprind și alte limbi din zonă. În plus, femeile sunt frumoase, aprope că mi-am rupt gâtul pe stradă prima dată când am venit”, a povestit Jeremy Ragsdale. Află mai multe despre motivele pentru care Jeremy Ragsdale a ales să trăiască în România.

CASTIGATOR X FACTOR ROMANIA 2017. La 23 de ani, Salvatore Pierluca, a plecat din țara sa natală către România. Decizia de a vizita țara noastră a venit după ce a găsit în buzunar o monedă de 10 bani din țara noastră. Descoperă mai multe despre Salvator Pierluca aici. 

CASTIGATOR X FACTOR ROMANIA 2017. Înființat în urmă cu cinci ani, grupul Ad Libitum reunește patru tineri extrem de pasionați, care studiază muzica încă din primii ani de viață. Îmbrăcați în costume elegante, impozanți și cu voci grave, Tiberiu Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța, cei patru tineri care formează grupul Ad Libitum, au schimbat scena Operei cu cea a show-ului „X Factor”.

Toți cei patru membri ai grupului au început să studieze muzica încă de la vârste fragede, iar mai târziu, s-au reunit cu toții ca studenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Toată povestea trupei Ad Libitum aici