Cât câștigă Eva Măruță din Tik Tok la doar șapte ani. Sumă uriașă de bani pentru o singură postare

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, are doar șapte ani și deja câștigă o mulțime de bani din activitatea sa de pe rețelele sociale. E foarte pasionată de Social Media, muzică și e foarte conștiincioasă la școală.

25 mart. 2023, 16:49
Cât câștigă Eva Măruță din Tik Tok la doar șapte ani. Sumă uriașă de bani pentru o singură postare

Eva Măruță are deja un public numeros pe rețelele sociale. E foarte populară pe Tik Tok, una dintre principalele platforme online unde postează videoclipuri. În momentul de față e urmărită de peste 400 de mii de persoane și are 4.7 milioane de aprecieri pe contul său oficial de Tik Tok. Pune mereu clipuri haioase cu familia, iar fanii sunt curioși de fiecare dată să vadă ce se mai întâmplă în viațșa lor. Conturile Evei de pe Social Media sunt manageriate, desigur, de părinții ei.

Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale? Aceasta e întrebarea care apare pe buzele tuturor. Conform influencermarketinghub.com, un tool care măsoară banii câștigați din Tik Tok, Eva Măruță ia între 235 și 392 de dolari dintr-o postare pe platformă.

Citește și Andra a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu părinții lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt foarte mândri de copiii lor și nu ezită să facă și ei, la rândul lor, tot felul de clipuri video pentru Social Media unde apar cu toții. Andra și soțul ei sunt împreună de 15 ani și îi au împreună pe Eva (7 ani) și David (12 ani).

”Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, mărturisea Andra pentru Viva.

Citește și Andra recunoaște că este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui o femeie care ar flirta cu el”