Cât costă o noapte de cazare în Bucovina, de Ziua Îndrăgostiților. Prețurile au explodat

Mai este foarte puțin până pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților. Femeile abia așteaptă să fie răsfățate de iubiții lor, iar multe cupluri aleg să plece în diverse zone din România, pentru a avea parte de o vacanță minunată cu persoana iubită. Una dintre cele mai râvnite destinații este chiar Bucovina, însă prețurile nu mai sunt deloc ca în alți ani.

18 ian. 2024, 18:44
Cât costă o noapte de cazare în Bucovina, de Ziua Îndrăgostiților. Prețurile au explodat

Dacă ești într-o relație, cu siguranță vrei să îți impresionezi partenerul în curând, pentru că se apropie Ziua Îndrăgostiților!

Citește și Prețuri de vis pe litoral! Cât costă să te cazezi la mare în luna septembrie

A mai rămas mai puțin de o lună până la Ziua Îndrăgostiților. Nenumărate cupluri din România vor să marcheze această zi într-un mod special, așa că escapadele în cele mai frumoase zone sunt cea mai bună variantă.

Desigur, și bugetul e foarte important.

Deși nu ne aparține, Ziua Îndrăgostiților a ajuns să fie marcată și la noi. În fiecare an, îndrăgostiții aleg să își arate iubirea și respectul în cel mai frumos mod posibil și caută cadoul perfect pentru partener sau parteneră.

Ca în anii trecuți, escapadele la munte sau în zone uimitoare sunt la mare căutare. În topul preferințelor se află și Bucovina, acolo unde căutările pentru cazări au început de luni bune.

Bucovina este cunoscut și ca tărâmul de poveste la care tinerii îndrăgostiți abia așteaptă să ajungă. Însă, este foarte posibil ca cei care au lăsat organizarea pe ultima sută de metri să aibă parte de surprize.

Hotelierii au pus la dispoziția clienților fel de fel de oferte, gândite pentru toate buzunarele și preferințele. Cuplurile de îndrăgostiți au de unde alege, dar trebuie să fie atente la fiecare detaliu.

Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Gura Humorului îi așteaptă pe cei care vor să sărbătorească dragostea într-un cadru special, iar aceștia sunt întâmpinați cu flori, baloane și șampanie.

Cuplurile pot opta pentru camere simple, dar și pentru apartamente premium.

Evident, cele din urmă fiind mult mai scumpe, însă, după cum susțin hotelierii, condițiile sunt pe măsură.

La ce prețuri să se aștepte cuplurile

Un apartament premium vine la pachet pentru cei mai pretențioși cu zonă de living, șemineu propriu și cadă cu spumă, atenție însă, astfel de cadru intim nu costă deloc puțin.

Cei care vor să se răsfețe aici, trebuie să scoată din buzunar 1250 de lei pe noapte. În acest preț deloc mic este inclus și accesul la SPA, potrivit Observatornews.ro.

Și Sadova este o variantă la fel de bună pentru cei îndrăgostiți.

Citește și Cum arată și cât costă o noapte de cazare în cabana „cameleon” din mijlocul naturii. Suma uluitoare investită de un român ca să construiască o locuință invizibilă

În Sadova, în timpul săptămânii, prețurile pentru o cazare cu șemineu, jacuzzi și cu acces gratuit pleacă de la 600 de lei. În schimb, în weekend, două nopți de cazare pornesc de la prețul de 1.500 de lei.