Cât costă să închiriezi un șezlong pe plaja lui Ciprian Marica. Prețul nu este pentru toate buzunarele

Fostul atacant al echipei naționale de fotbal, Ciprian Marica, deține una dintre cele mai importante plaje de pe litoral românesc. Iată cât costă să închiriezi un simplu șezlong.

07 iun. 2022, 22:01
Cât costă să închiriezi un șezlong pe plaja lui Ciprian Marica. Prețul nu este pentru toate buzunarele

Plaja la care ne referim este renumită și extrem de frecventată de turiști. Are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați și se află în stațiunea Mamaia. În vecinătate, Ciprian Marica are și un apartament de lux.

Cât costă să închiriezi un șezlong pe plaja lui Ciprian Marica

Potrivit informațiilor apărute în presă, Ciprian Marica ar fi investit aproximativ jumătate de milion de euro pentru a transforma total această plajă. Acum, turiștii o consideră una dintre cele mai luxoase de pe litoralul de la noi.

Plaja concesionată de Ciprian Marica se împarte în două. Prima este destinată celor care locuiesc în complexul rezidențial din apropiere, iar în cealaltă parte pot veni persoane de peste tot. Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, o pizza costă între 33 de lei și 60, scrie spynews.ro.

Citește și: Ciprian Marica, acuzat că hărțuiește o femeie din București. Halucinant: ce i-ar fi făcut fostul fotbalist: „E foarte periculos!” VIDEO

Și dacă vrei să închiriezi un șezlong, trebuie să scoți o sumă considerabilă de bani. De luni până joi prețul este 50 de lei, în timp ce vineri, sâmbătă și duminică costă 80 de lei. De asemenea, prețul unei șampanii ajunge la 800 de lei.

Ciprian Marica plătește o chirie de 151.553 de lei, fara TVA, anual. Conform datelor de la Registrul Comerțului, și președintele de onoare al Stelei, Ion-Viorel Paunescu, este acționar la aceeași firmă.

În urmă cu doi, ani se pregătea să ridice un ansamblu rezidențial

Ciprian Marica și bunul său prieten, Ioan Andone, și-au îndreptat atenția, în 2020, către un vis . Cei doi au început demersurile pentru construirea uni bloc de 140 de apartamente în Voluntari. Fostul antrenor al lui Dinamo este senior în domeniul imobiliar, el deține proprietăți din București, respectiv în zona limitrofă, la Marbella, unde a deținut și un restaurant.

Citește și: Ciprian Marica, susţinut de acte în disputa cu Ilie Năstase. Cum a semnat legendarul sportiv că renunță la calitatea de membru al Fundației DOCUMENTE

Nici fostul fotbalist de 34 de ani nu este străin în această afacere. Acum patru ani, el a achiziționat imobile și le-a închiriat. Această pasiune i-a insuflat-o tatăl său, iar acum reprezintă o sursă uriașă de venit pentru fostul sportiv.