Cât plătești lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway. Rata de plată dacă o cumperi în leasing pe 4 ani

Câți bani trebuie să plătești lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway dacă ți-o cumperi în leasing pe 4 ani. Toți doritorii noului model ar trebui să știe acest lucru!

02 dec. 2023, 19:34
Cât plătești lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway. Rata de plată dacă o cumperi în leasing pe 4 ani
Cât plătești lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway. Rata de plată dacă o cumperi în leasing pe 4 ani

Câți bani plătești lunar pentru noua Dacia Sandero Stepway dacă o cumperi cu leasing pe patru ani. Ce rată ai de plătit lunar, de fapt.

Citește și: Noul Duster 3, prezentat de Dacia. Cum arată noua generaţie al SUV-ului produs la Mioveni GALERIE FOTO

Cât ai de plătit pe lună pentru noul model Dacia

Noul Sandero Stepway Extreme Tce 90 Cvt poate fi cumpărat și în rate. Mașina costă 14.550 de euro prin programul Rabla 2023, dar poate fi achitată și în rate. Dacă vrei să plătești pentru această mașină timp de patru ani, primul lucru pe care trebuie să îl știi este că trebuie întâi de toate să dai un avans. În funcție de avansul dat la început crește sau scade și prețul ratei lunare în cele 48 de luni. Avansul minim este de 5%, iar avansul maxim este de 50%.

Sunt trei tipuri de pachet de finanțare, toate cu prețuri diferite și alte caracteristici. La pachetul standard, de pildă, ai o rată lunară fixă de 1.876 lei. În acest pachet ai o garanție de trei ani și o dobândă fixă de 11,9%. Avansul datorat este de 3.637 lei. La pachetul Dacia avantaj, ai o rată fixă de 1.089 lei. Este vorba tot de un avans de 5%. Acest pachet include și revizii, asistență rutieră și garanție patru ani. Dobânda este fixă, de 8,9%. Reducerea de finanțare este de 3.050 lei și avansul de 3.534 lei. Plata reziduală este de 45.964 lei.

Mai există și oferta Dacia All Inclusive, cea mai scumpă dintre toate. Pentru aceasta trebuie să plătești o rată lunară de 1.965 lei. Avansul în acest caz este de 3.999 lei și dobânda este fixă de 8,9%.

Pentru un avans de 10% din prețul Dacia Sandero Stepway cea mai mică rată este de 1.001 lei (Dacia avantaj). Pentru un avans de 15%, rata fixă lunară cu pachetul cel mai ieftin este de 913 lei. Pentru un avans mai mare, de 20%, rata fixă lunară este de 1.589 lei, la pachetul standard. Cu Dacia avantaj, rata plătită lunar timp de patru ani este de 8.26 lei pentru mașina Dacia Sandero Stepway. Pentru Dacia All Inclusive rata lunară fixă este de 1.667 lei.

Citește și: Ministrul Economiei spune că Dacia vinde autoturismele mai scump, pentru că nu e parte din Schengen: „Nu cred că cetăţenii europeni merită asta. Totuşi, se pare că guvernul austriac crede că ei ar trebui să plătească mai mult”