Cătălin Botezatu, dezvăluiri intime despre relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. De ce s-au despărţit

Cătălin Botezatu a comentat despărţirea anului din showbiz, dintre Bianca Drăguşanu, fosta sa iubită, şi Alex Bodi. Designerul a făcut aluzii la noua iubită a afaceristului din Mediaş.

04 iun. 2020, 05:15
Cătălin Botezatu, dezvăluiri intime despre relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. De ce s-au despărţit

Cătălin Botezatu a comentat în premieră despărțirea dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi.

Alex Bodi, dezvăluire-bombă despre mariajul cu Bianca Drăguşanu. Ce a putut să spună despre fosta lui soţie

„Nu vreau să vorbesc prea mult pe acest subiect, pentru că e o poveste cu năbădăi. Eu sunt uimit de toate despărțirile și împăcările lor. Despărțirea e mai grea în astfel de cazuri. Când parcursul unui cuplu întâmpină coborâșuri pot interveni diverse persoane. În majoritatea cazurilor, astfel de persoane sunt de consum, pentru a întări relația sau căsnicia pe care o ai. Dar acum femeia o să zică: „Voi, bărbații, aveți voie să înșelați și noi nu!”. Pentru bărbați cam așa e. În momentul în care un bărbat se duce cu o altă femeie nu se consideră că a înșelat. Eu consider că în momentul în care o femeie, o soție, te înșală, ea o face cu sufletul, cu inima și cu ură. În cazul lor cred că ei au consumat deja o bucată mare din relație”, a spus Cătălin Botezatu pentru Cancan.

TRANSFORMARE ŞOCANTĂ. Cum arăta BOMBA SEXY a lui Alex Bodi înainte înainte de operaţiile estetice FOTO

Designerul a interpretat în stil propriu şi gestul uluitor al Biancăi Drăguşanu de a incendia buchetul de trandafiri primit, cel mai probabil, de la fostul ei soț.

Bianca Drăguşanu îşi face un nou implant după ce a fost părăsită de Alex Bodi. „Ceva ieşit din comun!”

„Eu nu vreau să mă hazardez în declarații, dar în cazul lui Alex Bodi, cu toate că e cu o altă fată și îi trimite Biancăi un buchet de flori, situația e interpretabilă. Ori a trimis florile pentru că mai ține la ea și vrea să țină caldă relația, ori a trimis buchetul de trandafiri din decență, pentru că vrea să termine relația amiabil și elegant. Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste. Pe lângă faptul că este o femeie extraordinară, pe care eu o admir și o susțin, Bianca este și o fire vulcanică, de la care uneori nu știi la ce să te aștepți, iar reacțiile ei sunt pe măsură”, a declarat Cătălin Botezatu.