Cătălin Măruță, pus la zid de fani după ce a făcut-o praf pe Mihaela Bilic: „M-a enervat teribil. Sper că ați primit scuze de la moderator”

Cătălin Măruță, pus la zid de fani după ce a făcut-o praf pe Mihaela Bilic. Cei doi s-au contrazis în direct, la TV, din cauza conservelor. În timp ce medicul nutriționist a susținut consumul acestora, prezentatorul TV a venit cu argumente contra. După emisiune, telespectatorii l-au criticat pe Măruță pentru atitudinea lui.

29 feb. 2024, 12:04
Cătălin Măruță, pus la zid de fani după ce a făcut-o praf pe Mihaela Bilic: „M-a enervat teribil. Sper că ați primit scuze de la moderator”
Cătălin Măruță, pus la zid de fani

Cătălin Măruță, pus la zid de fani după ce a făcut-o praf pe Mihaela Bilic. Medicul nutriționist a pus o poză cu Măruță pe rețelele sociale, cu descrierea: „Azi la Măruță am desfăcut conserve. Și am ajuns la concluzia că nu există o metodă mai simplă și mai ieftină pentru a consuma leguminoase precum fasolea boabe sau mazărea, sau pește cu omega 3 precum sardina! Decât să mâncați alte prostii în pauza de prânz, mai bine puneți în geantă o conservă de ton și niște legume proaspete, ține de foame și e sănătos”.

Cătălin Măruță, pus la zid de fani după ce a făcut-o praf pe Mihaela Bilic

Internauții, care au văzut emisiunea, nu s-au abținut și l-au criticat pe Cătălin Măruță pentru atitudinea pe care a avut-o în direct, la TV, față de medicul nutriționist.

M-a enervat Măruță!!! Nu v-a lăsat să vorbiți/ Doamnă, mulțumesc pentru sfaturi. Sper că ați primit scuze de la moderator/ Măruță m-a enervat teribil. Neinspirată atitudine!/ Mi-a plăcut azi de dumneavoastră..ce nu mi-a plăcut atitudinea lui Măruță, se vedea că nu știe mare lucru, dar o ținea pe-a lui”, sunt doar unele comentarii la postare.

Citește și: Andra Măruță, mesaj emoționant după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus: „Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund”

Dan Negru a refuzat să participe la podcastul lui Măruță

Deși se declară fascinat de podcasturi, atât de cele din străinătate, cât și cele din România, Dan Negru nu a vrut să accepte invitația într-un astfel de format.

Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima, dar alții au rămas supărați pe mine. Am fost la Andi, demult, la începuturi. Îmi plac podcasturile.

Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu Coin Talk de pe Spotify.

Primul podcast care m-a marcat a fost Dark side of The Earth cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu. Fantastică poveste”, scria Dan Negru pe rețelele sociale.