Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de la Survivor România

Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de la Survivor România. Luptătorul a stat ceva vreme în Republica Dominicană şi a avut timp să îşi dea seama cine are şanse foarte mari să câştige competiţia.

20 apr. 2021, 17:21
Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de la Survivor România
Spotivul a părăsit competiţia din cauza unei accidentări

Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de la Survivor România. Spotivul a părăsit competiţia din cauza unei accidentări destul de grave suferite pe traseu. Are meniscul rupt şi va încerca să se recupereze, însă există și varianta unei operații.

Primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă a fost să mănânce brânză cu mămăligă şi cu ochiuri. „E cea mai frumoasă atmosferă ever (n.red. – dintotodeauna) să fiu acasă. Primul lucru pe care l-am făcut: am mâncat brânză cu mămăliguță și două ouă ochiuri, am mâncat românește și abia aștept să mănânc sarmale de Paște. 

În Survivor am îmbătrânit doi ani, experiență foarte grea. Lupta adevărată nu era pe traseu, ci în camp (n.red. – tabără) cu echipa…Acum am învățat să mă bucur de orice moment, că mănânc un măr, că mă joc cu un animal, că mă joc cu fetița mea. Lucrurile simple te fac mai fericit și uităm de ele în goana noastră după bani și carieră. Le ignorăm și apoi ne întrebăm de ce suntem nefericiți…” a declarat Cătălin Moroșanu pe canalul de Youtube, Dynamite Fighting Show.

Citeşte şi: Culiţă Sterp a dispărut la Survivor România. Autorităţile l-au căutat 10 ore în pădure

Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de la Survivor România

Sunt foarte mulți favoriți, o văd pe Elena că ar putea să ajungă în finală, pe Culiță, dar și pe Cosmin. De la Războinici îl văd pe Marius Crăciun, care ar avea o șansă, și pe rivalul meu Starlin. Sunt competitori ageri și buni.

Am rămas în relații bune cu Elena, e cea mai apropiată de mine, cu Cosmin, cu Culiță și nu în ultimul rând cu Jadorel al meu, care mi-a ajuns la inimă. Este un băiat extraordinar, sper să rămână în concurs, să-și revină după accidentare. Cred că ar putea ajunge foarte ușor în finală. E foarte iubit în România” a mai completat sportivul.