Cătălin Zmărăndescu, detalii şocante despre ruptura de Gigi Becali. Avertismentul primit: „Mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui”

Cătălin Zmărăndescu, fost luptător de arte marțiale mixte și fost bodyguard al lui Gigi Becali, a făcut dezvăluiri incredibile despre momentul în care s-a produs prima ruptură în relația cu patronul celor de la FCSB.

26 nov. 2023, 15:32
Cătălin Zmărăndescu, detalii şocante despre ruptura de Gigi Becali. Avertismentul primit: „Mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui”
Cătălin Zmărăndescu, detalii şocante despre ruptura de Gigi Becali. Avertismentul primit: "Mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui"

Cătălin Zmărăndescu, detalii şocante despre ruptura de Gigi Becali. Sportivul a vorbit deschis despre incidentul care a marcat începutul sfârșitului în colaborarea cu patronul de la FCSB, oferind detalii despre evenimentul care a schimbat relaţia dintre cei doi.

Citeşte şi: Ciprian Marica, şantajat cu celebra filmare în prosop. Suma imensă care i s-a cerut: „Am fost sunat şi mi s-a propus să cumpăr!”

Cătălin Zmărăndescu a fost alături de Gigi Becali timp de şase ani, până în 2009, când a fost implicat în scandalul sechestrării indivizilor care-i furaseră mașina patronului de la FCSB. Condamnat pentru lipsire de libertate, fostul luptător a primit o sentință de teri ani cu suspendare și a petrecut 29 de zile în arest.

Citeşte şi: Cristi Borcea este falit! Ce s-a întâmplat cu averea fostului boss de la Dinamo: „Nu mai am absolut nimic!”

Fostul bodyguard a dezvăluit pentru sport.ro că prima ruptură semnificativă s-a produs în martie 2006, la Sevilla, când FCSB a învins-o pe Betis cu 3-0 și s-a calificat în sferturile Cupei UEFA. Înaintea acestui meci, Cătălin Zmărăndescu a fost strigat de fanii români, iar această situație a deranjat profund pe Gigi Becali, marcând începutul unor schimbări semnificative în relația lor.

Citeşte şi: Adrian Cristea dezvăluie cum a sedus cele mai sexy femei din România. „Dacă faci asta, e jumătate cucerită!” VIDEO

„S-a întâmplat la Sevilla, când un stadion striga după mine, iar eu eram în spatele lui Gigi Becali. O să spun un secret pe care nu-l știe nimeni. În acel moment a fost prima mea mare ruptură de Gigi Becali. Aia a fost ultima noastră ieșire serioasă undeva. Din acel moment mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui. După atâția ani mi-am dat seama că avea dreptate, el era patronul, el plătea, eu trebuia să-mi văd de treaba mea. M-au văzut românii în Spania, ce era să le zic, „Nu mă chemați la poze? Nu-mi strigați numele?”. Ăla a fost ultimul meci pe care l-am prins eu cu Steaua în Spania”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.