Cataramă, despre bătrânul încătuşat pentru că nu a vrut să-i fie luată temperatura: România devine tot mai pregnant un stat poliţienesc

Viorel Cataramă a vorbit, în direct, la România TV, despre bătrânul încătuşat pentru că nu a vrut să-i fie luată temperatura. Omul de afaceri este de părere că "România devine tot mai pregnant un stat poliţienesc" şi că îngrădirea drepturilor în timpul stării de alertă este ilegală.

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 14:21
Cataramă, despre bătrânul încătuşat pentru că nu a vrut să-i fie luată temperatura: România devine tot mai pregnant un stat poliţienesc

„Un bătrân este bruscat și apoi arestat, pentru că a refuzat termo-scanarea! România devine tot mai pregnant un stat polițienesc, tirania și sclavia au înlocuit libertatea și suveranitatea, iar drepturile cetățenilor sunt grav încălcate!”, a scris Viorel Cataramă pe Facebook.

Scene INCREDIBILE în faţa unui magazin din Ferentari. Ce a păţit un bătrân care a refuzat termoscanarea VIDEO

Omul de afaceri a declarat la România TV că „Parlamentul a adoptat în bătaie de joc legea 55 care reglementează starea de alertă”.

„În această lege au transferat către diverse ministere dreptul de a suspenda libertăţilor noastre. Purtatul măştii şi termoscanarea sunt acţiuni care limitează drepturile şi libertăţile. Aceste îngrădiri ale drepturilor sunt ilegale şi nu pot să-şi facă niciun efect.

În momentul în care Parlamentul în mod deliberat încalcă Constituţia, reprezintă de fapt adevărata problemă a României. Suntem nenorociţi ca ţară de către nişte oameni inconştienţi care nu urmăresc decât un interes personal prin pumnul în gură pe care-l pun de dimineaţă până seara”, a declarat Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă s-a spovedit la ÎPS Teodosie după ce a vrut să se infecteze cu coronavirus. „Am venit să primesc o binecuvântare”

Fostul parlamentar a stârnit controverse, după ce a afirmat că vrea să se infecteze cu noul coronavirus. Viorel Cataramă a mers în localitatea Bărbuleşti din Ialomiţa, unde s-a îmbrăţişat cu mai multe persoane infectate cu COVID-19.

Viorel Cataramă: „Obligativitatea purtării măştii este ilegală, neconstituţională şi este un abuz al statului”

Cataramă a fost testat de trei ori pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ.

Viorel Cataramă, afirmaţie şocantă: „Nici măcar 40.000 nu vor justifica suspendarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale”