Catherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleş: „Aici mi-ar plăcea să trăiesc”

Catherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleş. Actriţa se află în România pentru filmările seriei "Wednesday", în regia lui Tim Burton şi a vizitat unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate obiective turistice din România.

20 oct. 2021, 23:37
Catherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleş: „Aici mi-ar plăcea să trăiesc”
Catherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleş

Catherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleş. Vedeta a făcut un story pe pagina sa de Instagram şi a vorbit cu fanii ei chiar din Sinaia.

Citeşte şi: George Burcea, alături de Catherine Zeta-Jones într-un serial Netflix. Viviana Sposub: „Bravo, iubire!”

Catherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleş

Dacă aș fi prințesă, aici mi-ar plăcea să trăiesc„, a spus celebra actriţă.

Catherine Zeta-Jones joacă rolul Morticiei Addams în producția marca Netflix, Wednesday, unde îi vom putea vedea pe românii George Burcea, Cezar Grumăzescu și magicianul Victor Dorobanțu.

Alături de Catherine Zeta-Jones, în serial vor apărea și doi actori români. George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, va juca rolul moajordomului familiei Addams, Lurch, iar Victor Dorobanțu va interpreta rolul lui Thing.

Serialul va spune povestea lui Wednesday, mezina familiei, care va merge la Nevermore Academy. Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán îi vor interpreta pe părinții familiei, Morticia și Gomez. Mai mult, Gwendoline Christie, cunoscută din serialul „Game of Thrones”, va avea rolul rivalei Morticiei.

Voi începe în curând filmările în România. Sunt foarte încântată să lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocupă de costume şi machiaj am mai lucrat. Cu Luis Guzman am filmat şi în Traffic. Va fi o camaraderie minunată. Abia aştept să filmez”, spunea Catherine Zeta-Jones în urmă cu câteva săptămâni.


loading...