Ce a făcut Klaus Iohannis după ce a fost la schi la Păltiniş. Cum a apărut preşedintele alături de soţia sa

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat duminică la o slujbă oficiată la o catedrală din Sibiu. Este prima apariţie a preşedintelui, la o zi după ce a fost surprins la schi pe o pârtie din Păltiniş, în contextul incendiului de la Institutul "Matei Balş", soldat cu moartea a şapte persoane.

31 ian. 2021, 13:21
Ce a făcut Klaus Iohannis după ce a fost la schi la Păltiniş. Cum a apărut preşedintele alături de soţia sa

Ce a făcut Klaus Iohannis după ce a fost la schi la Păltiniş. Preşedintele a fost surprins duminică, alături de soţia sa, la catedrala romano-catolică Sfânta Treime din Sibiu, scrie Opinia de Sibiu.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, a afișat o ținută sobră, cu palton, cizme și rochie negre, total diferit față de cum obișnuia să meargă la slujbele de duminică.

Ce a făcut Klaus Iohannis după ce a fost la schi la Păltiniş

Citeşte şi: Echipamentul de schi al lui Iohannis costă o avere! Doar schiurile cu care a fost azi la Păltiniș sunt 1.000 de euro

La o zi după tragicul incendiu de la Institutul Matei Balș, Klaus Iohannis s-a bucurat de un weekend la munte.

Președintele Klaus Iohannis s-a dus să schieze sâmbătă pe pârtia de la Păltiniș, la doar o zi de la tragedia care a distrus 6 vieți.

Discuție între un turist și președinte:

Turist: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi

Turist: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!”, a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele.

Citeşte şi: Încă un pacient a murit în urma incendiului de la „Matei Balş”. Bilanţul victimelor ajunge la 7

Liderii Partidului Național Democrat (PSD) au criticat în termeni duri decizia lui Klaus Iohannis de a pleca la schi, la o zi după tragedia de la Institutul Matei Balș, soldată cu șase persoane decedate.

„Bilanțul tragediei de la “Matei Balș” crește, din păcate, iar președintele Iohannis este solidar cu victimele și familiile lor de pe pârtia de schi!

Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidențial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educație sau Administrație Publică și “urmărește cu îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declarații televizate.

În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniș!”, au transmis reprezentanții PSD, atașând și o fotografie cu Klaus Iohannis cu textul „Spitalele ard, românii mor, Iohannis schiază de zor!”.

Citeşte şi: Reacția dură a PSD după de președintele a plecat la munte: „Spitalele ard, românii mor, Iohannis schiază de zor!”


loading...
Partenerii noștri