Ce a făcut un BĂRBAT cu propriul său PICIOR, după ce DOCTORII l-au AMPUTAT: Este proprietatea mea FOTO

Un olandez care a rămas fără un picior după ce doctorii l-au amputat s-a gândit la un mod inedit în care să îl folosească. Astfel, el l-a transformat într-o lampă pe care ulterior a încercat să o vândă.

25 sept. 2014, 18:44

Leo Bonten, un bărbat din Olanda, și-a transformat piciorul amputat într-o lampă. În 2012, el și-a rupt piciorul și, din cauza unei infecții grave, medicii au fost nevoiți să i-l amputeze de la genunchi în jos, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Sfâşietoarea poveste a FETIŢEI cu 15 degete la PICIOARE: Nu puteam să îi găsesc nicio pereche de încălţăminte

Cu toate acestea, în loc să incinereze piciorul, așa cum se face în mod normal, bărbatul a decis să-l păstreze. Dorința lui a generat o devărată dezbatere în jurul legalității acestei doleanţe.

Piciorul meu este proprietatea mea. Oamenii ăși țin pietrele de la rinichi în borcan, deasupra șemineului. Cenușa persoanelor incinerate este inclusă în tatuaje. Eu vreau să fac o lampă din piciorul meu„, a declarat bărbatul.

Citeşte şi Soartă tragică: Un fost pilot cu un picior amputat a fost ACCIDENTAT MORTAL de un autoturism VIDEO

Într-un final, după ce a terminat lampa, el a scos-o la licitație pe eBay, cu un preţ de pornire la 100.000 de euro, însă anunţul a fost scos de pe site deoarce politica site-ului nu permite vânzarea de părți ale corpului uman.