Ce beneficii are ceaiul verde

Ceaiul verde se bucură de o mare popularitate atât în rândul atleţilor, cât şi a restului populaţiei.

RomaniaTV.net
19 ian. 2015, 08:08
Ce beneficii are ceaiul verde

Ceaiul verde este facut dintr-o planta numita Camellia sinensis si contine cativa oxidanti. Datorita beneficiilor sale uimitoare din ce in ce mai multi dieteticieni si consilieri de frumusete il recomanda. Este demonstrat faptul ca ceaiul verde consumat regulat accelereaza metabolismul fiind esential in pierderea in greutate sporind arderea grasimilor si ofera energie corpului vostru.

Citeşte şi Dietă: Cele mai bune 6 băuturi care te scapă de toxinele din corp

Consumati o ceasca de ceai verde in fiecare dimineata si veti simti efectele sale asupra organismului arzand deasemenea si 80 de calorii pe zi. Specialistii in ingrijirea pielii au descoperit ca ceaiul verde are un efect special pe pielea noastra in special pentru eczema si suferinzii de acnee. Consumul regulat poate fi un remediu pentru simptomele eczemei. Uni specialisti sustin faptul ca 3 cesti de ceai verde pe zi este suficient pentru un rezultat garantat.

Citeşte şi Dieta îngerului: Slăbeşti şapte kilograme în doar 13 zile

De asemenea, ceaiul verde este bun si pentru prevenirea si lupta impotriva acneei acesta metoda nefiind daunatoare si costisitoare precum chimicalele. Puteti gasi anumite cosmetice ce contin extractii din ceai verde, darbeneficiile ceaiului verde cea mai simpla si sigura metoda este consumul acestuia. Se spune ca acest ceai este miraculos continand mai multi antioxidanti ca orice alt produs cosmetic bogat in antioxidanti si vitamina A, C si E.

Continuarea pe Lyla.ro.