Ce i-a interzis Iulia Albu iubitului ei. Nimeni nu se aşteaptă la asta: „Nu vă lăsați bărbații”

Ce i-a interzis Iulia Albu iubitului ei. Cei doi sunt împreună de mai bine de şase ani şi au ajuns să se cunoască destul de bine în tot acest timp. Chiar dacă au trecut prin toate etapele unui relații, criticul de modă recunoaște că mai are unele gelozii.

13 nov. 2022, 19:20
Ce i-a interzis Iulia Albu iubitului ei. Nimeni nu se aşteaptă la asta: „Nu vă lăsați bărbații”
Ce i-a interzis Iulia Albu iubitului ei

Ce i-a interzis Iulia Albu iubitului ei. După divorțul prin care a trecut în urmă cu câțiva ani, vedeta a început să fie mult mai precaută cu bărbații din viața ei. O bună perioadă, a refuzat să mai iasă la întâlniri, dar totul s-a schimbat când l-a întâlnit pe Mike, printr-o prietenă comună.

Citeşte şi: Iulia Albu le desființează pe vedetele care mimează perfecţiunea: „Am urât dintotdeauna ipocrizia. Nimeni nu face totul perfect! Este jenant, penibil şi toxic”

Ce i-a interzis Iulia Albu iubitului ei

Bărbatului nu îi place să apară în lumina reflectoarelor, nu activează în showbiz, însă, cu toate astea, acceptă faptul că iubita lui este o persoană cunoscută şi apreciată de public. Vedeta are încredere deplină în el, însă recunoaşte că mai are momente de gelozie.

Iulia Albu i-a interzis unul dintre lucrurile pe care Mike le făcea frecvent şi anume să mai alerge în parc. Iubitul Iuliei este pasionat de sport și obișnuia să alerge în unele locuri.

Nu mai aleargă în parc. Am mers de câteva ori la alergat împreună și am decis că nu este un loc potrivit. Voi știți câte tipe sexy aleargă în Herăstrău? Este un pericol! Nu vă lăsați bărbații să alerge pe acolo!”, a dezvăluit Iulia Albu.

Iulia Albu nu gestionează banii în relaţie

Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu. El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc.

Mă deranjează foarte mult să știu unde și cum exact. Atâta timp cât nu știu, suntem bine. Toți încercăm să avem o viață cât mai bună sau măcar decentă. Mai mult, însemnând să ne împărțim între muncă și familie. Ceea ce este din ce în ce mai greu.

Nu sunt absolut deloc cheltuitoare, dar este adevărat că fac investiții pentru că în domeniul meu trebuie să faci aceste investiții în calitate, în tot ce înseamnă imagine. La un moment dat era o pereche de botine Alexander McQueen într-o prezentare, dar nu sunt sigură că au rămas aia.

Între timp am participat la aceste show-uri care sunt foarte mari, de exemplu Splash! Vedete la apă, în care eu port aceste ținute pe care mi le fac, mie nu îmi place cuvântul acesta, a crea, mi le concep. Deși aș avea tot dreptul să îl folosesc pentru că sunt designer, am terminat o universitate în sensul ăsta”, a declarat Iulia Albu, pentru Fanatik.ro.