Ce părere are tatăl lui Jador despre relația fiului său: „Aștept să stabilească și să îmi spună”. Cei doi se vor căsători

Ce părere are tatăl lui Jador despre relația fiului său. Manelistul a renunțat la burlăcie de când a cunoscut-o pe Oana Ciocan, iar în urmă cu doar câteva săptămâni s-au și logodit. Acum, cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă, iar tatăl cântărețului i-a dat de gol, dezvăluind când va avea loc fericitul eveniment.

19 mart. 2024, 19:34
Ce părere are tatăl lui Jador despre relația fiului său: „Aștept să stabilească și să îmi spună”. Cei doi se vor căsători
Ce părere are tatăl lui Jador despre relația fiului său

Ce părere are tatăl lui Jador despre relația fiului său. Romeo Dumitrache este foarte încântat de Oana Ciocan, iar în ceea ce privește nunta, se preconizează că va avea loc vara aceasta. Data nu a fost deocamdată stabilită.

Citește și: Jador a recunoscut că nu este la fel ca ceilalți oameni! Afecțiunea rară de care suferă artistul. ”Fac parte din 0,01% dintre persoanele de pe glob care au problema asta”

Ce părere are tatăl lui Jador despre relația fiului său

Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des.

Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el… să știe să gătească. Știu că vor face nunta cel mai probabil vara aceasta dar nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună”, a spus Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, conform Click.ro.

Relația dintre Oana Ciocan și Jador a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar și pe părinții șatenei. Lucrurile au evoluat rapid între artist și partenera lui, iar mama și tatăl Oanei au rămas fără cuvinte când au aflat cu cine se iubește fiica lor.

Cătălin Măruță: Ce a zis familia ta (n.r. despre relația ei cu Jador)?

Oana Ciocan: Vai! La început sau acum? La început au fost, ca orice părinți, mai ales ca tată, când ai o fată, în momentul în care le-am zis, chiar au fost așa: ‘Să nu va grăbiți’. Am zis: ‘Da, normal că nu ne grăbim, ne-am mutat deja împreună, nu ne grăbim deloc’. Deci tată, nu te supăra, dar deja ne-am mutat împreună.

Apoi, când l-au cunoscut, pentru că vorbim destul de des cu ei, și-au dat seama de comportament și de felul în care este și nu și-au făcut griji absolut deloc. Pentru că una este ceea ce vor oamenii să vadă, alta e ceea ce ești acasă. Oamenii, în mare parte, nu-l cunosc.