După plecarea lui Jador, o altă eliminare surpriză la Survivor All Stars 2024

O nouă eliminare a avut loc la Survivor All Stars. Flacăra competiției s-a stins pentru unul dintre Războinici, astfel că un alt concurent părăseşte Republica Domicicană.

15 mart. 2024, 06:03

Războinicii au pierdut un membru din echipa lor, după ce seara trecută Faimoșii au câștigat proba de imunitate. Lola Crudu a câștigat duelul împotriva Oanei Ciocan, astfel că Războinica a fost eliminată din competiție, după doar câteva zile petrecute în Republica Dominicană.

Îniante de a părăsi jungla Dominicană, Oana Ciocan i-a făcut o declarație de dragoste lui Jador: „Ionuț a făcut poate o impresie greșită. El poate părea în fața oamenilor oricum, fiecare are dreptul să creadă ce vrea despre el. Pentru ei, poate să fie cel mai rău om, cel mai needucat, oricum vor ei. El e jumătatea mea. Pentru mine, el e omul cel mai perfect dintre ei toți!”.

Schimbări la Survivor All Stars! Faimoșii s-au săturat de părul crescut, așa că s-au tuns cu maceta. Cum arată acum
După eliminare, Oana Ciocan a făcut primele declarații: „Vreau să vă mulțumesc tuturor. Mă bucur atât de mult că mă aflu aici, chiar dacă am pierdut. Mă doare că am pierdut, mă doare că plec. Nu a fost jocul meu. Mă bucur enorm pentru Lola, pentru că știu cât  a tras. Îmi pare rău, dar unele povești așa se termină. Până la urmă trebuie să mă bucur că am fost aici, indiferent că a fost puțin. Trebuie să mă bucur că am făcut parte din jocul acesta frumos. Cel mai bun să câștige și să fie albastru. Asta îmi doresc”.

Cum a apărut Oana Ciocan, după ce Jador a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars. Fanii au criticat-o pentru relația cu manelistul: „Meriți ceva mai bun!”

Atât telespectatorii, cât și concurenții Survivor All Stars au fost surprinși de ceea ce s-a întâmplat. După ce Jador a fost descalificat din competiție din cauza încălcării regulilor impuse de producție, Oana Ciocan a intrat în concurs, fiind convinsă că iubitul ei o așteaptă în Republica Dominicană. Din păcate, atunci când a ajuns, a aflat că Jador a părăsit show-ul.

Citește și: Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars. Ce răspuns i-a dat iubita lui: „Băi, haide, băi”

Atunci când nimeni nu se aștepta, Jador a apărut în peisaj, pentru a discuta cu Oana Ciocan. Artistul a profitat de această întâlnire, oferindu-i o scrisoare iubitei sale. Mai mult, manelistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe cea care i-a furat inima.

„Jador: Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!
Oana: Băi, haide măi! Băi, ce e asta!!
Jador: Da, vrei să fii soția mea?
Oana: Dar normal! Dar tu știai! Mă întrebi chestii pe care le cunoști oricum deja! Știi că vreau să rămân toata viața cu tine!
Jador: Uite, te cer în pădure, pe stomacul gol și răpănos!
Jador: Am cunoscut-o aici, trebuia să o cer aici! Și să aibă în inimă că e femeia mea! Gata, mă însor! Am și naș, gata!(…) Gata, mă însor, mă pun la casa mea!”, a fost conversația dintre Oana și Jador.

Citește și: Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi la Survivor All Stars, după ce a aflat că Jador, iubitul ei, a fost descalificat: „M-a destabilizat total”

La o zi de la difuzarea emisiunii în care Jador a cerut-o de soție pe Oana, pe contul de Instagram al Războinicei au apărut trei fotografii cu ea. În imagini, vedeta poartă o rochie roz, cu detalii florale, și afișează un zâmbet larg pe buze.

Alături de imagini, Oana i-a întrebat pe urmăritorii săi dacă sunt pregătiți pentru un nou episod Survivor All Stars. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Unii au felicitat-o pentru cererea în căsătorie, alțiiau criticat-o pentru relația cu Jador.

„Felicitări, fată frumoasă!”/ „Offf, fată dragă… în ce te-ai băgat”/ „Jador chiar o iubește pe Oana”/ „Meriți ceva mai bun”, 

sunt o parte dintre comentariile fanilor.