Jador a recunoscut că nu este la fel ca ceilalți oameni! Afecțiunea rară de care suferă artistul. ”Fac parte din 0,01% dintre persoanele de pe glob care au problema asta”

Jador nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țară. Totuși, mulți nu știu toate detaliile despre acesta, motiv pentru care a declarat, în podcast-ul lui Jorge, faptul că este discromat! Pe lângă asta, manelistul a ținut să îi ceară scuze lui Jorge pentru comportamentul avut în Jungla Dominicană, la Survivor All Stars.

19 mart. 2024, 15:43
Jador a recunoscut că nu este la fel ca ceilalți oameni! Afecțiunea rară de care suferă artistul. ”Fac parte din 0,01% dintre persoanele de pe glob care au problema asta”

În ultimii doi ani, Jador a intrat în atenția telespectatorilor români, mai ales după participarea la Survivor, dar și pentru nenumăratele apariții în diferite emisiuni și nu numai.

Citește și Jador, în culmea fericirii. Cum a apărut manelistul pe rețelele sociale, alături de logodnica lui, Oana Ciocan. ”Cei mai frumoși”

Jador este un tânăr apreciat de români, și nu doar pentru talentul său vocal, ci și pentru sinceritatea și naturalețea de care dă dovadă de fiecare dată.

Invitat în cadrul podcast-ului lui Jorge, manelistul a mărturisit că vede lumea diferit față de ceilalți, mai exact, suferă de discromatopsie.

Adică, manelistul nu poate vedea culori cum ar fi roșu, albastru sau verede.

„Trăiesc fără capacitatea de a percepe culorile. Deja trăiesc cu asta. Sunt discromat, dar nu un normal. Sunt un discromat afectat destul de grav, adică, în interiorul ochiului meu nu sunt culori.

Femeile, de exemplu, văd mai multe culori, noi bărbații vedem mai puțin colorat, eu văd alb și negru. Eu nu văd culorile. Chiar nu văd, fac parte din 0,01% dintre persoanele cu afecțiunea asta de pe glob. Eu văd o culoare acolo, dar nu văd culoarea pe care tu o vezi”, a spus Jorge.

„Nu-mi vine să cred”, a comentat Jorge, surprins fiind de această informație.

„Da, e ciudat, când am pus ochelarii prima dată la ochi m-am speriat foarte tare, pentru că mă loveam din toate părțile de culori. Semnele de circulație îți sar în ochi cu ochelarii ăia, când îi dau jos, e ca și când dintr-o dată dispare orice nuanță”, a continuat manelistul, în podcast-ul lui Jorge.

Termenul de discromatopsie este utilizat pentru a descrie o tulburare oculară caracterizat prin imposibilitatea percepției corecte a culorilor mediului.

De asemenea, Jador a părut întotdeauna un om pașnic, asta până a ajuns să participe la competițiile sportive, difuzate pe PRO TV.

Anul acesta, manelistul a fost pentru a doua oară în Jungla Dominicană, acolo unde a fost și artistul Jorge.

În cadrul competiției Survivor All Stars, Jador și Jorge și-au împărțit cuvinte dure. Cântărețul de manele îl acuza pe Războinic că ar fi spus o serie de minciuni, în Republica Dominicană.

Acum, ieșit din competiție, Jador a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Jorge, unde au dezbătut, printre altele, și certurile sau divergențele pe care le-au avut în cadrul competiției sportive.

”Ești singurul om care și-a cerut scuze”

Se pare că Jador și-a dat seama de greșelile făcute și de reacțiile avute, uneori prea acide, astfel că, după ce s-a întors din competiție, l-a sunat pe Jorge și și-a cerut scuze.

„Vreau să te felicit, ești singurul om care m-a sunat după Survivor și și-a cerut scuze, așa că tot respectul. Ești un om bun, asta spune multe despre tine.

Chiar nu mă așteptam, erai ultimul om la care mă așteptam să mă sune și să primesc și mesaje. Citeam și parcă nu îmi venea să cred. Bă, ăsta e Jador?”, a spus Jorge.

„Bă, m-am luat aiurea de tine, recunosc, M-am luat eu, m-am ofticat aiurea”, i-a spus Jador lui Jorge.

„Eu mi-am dat seama, la un moment dat am și urlat. M-ai scos din pepeni, eu nu înțelegeam ce ai cu mine”, a continuat Jorge.

Te-ar putea interesa și Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars. Ce răspuns i-a dat iubita lui: „Băi, haide, băi”

„Am zis că ai muncit atât, că ai o imagine, eu să fac asta? Dacă aș recunoaște că eu am greșit, atunci nu se pune nimic și am mers până la capăt. Bine, am realizat că ai muncit, că ai făcut niște lucruri în toată viața ta și era aiurea să zic eu niște lucruri doar pentru a le spune. Ai muncit, eu știu ce înseamnă să muncești”, a continuat Jador.