Ce s-a întâmplat la trei zile de la eliberarea lui Liviu Dragnea. „A băut lumea de două ori!” FOTO

Gratia, comuna de baștină a lui Liviu Dragnea, din județul Teleorman, a prins viață duminică, la fix trei zile de la eliberarea din închisoare a fostului lider al PSD.

19 iul. 2021, 21:20

Ce s-a întâmplat la trei zile de la eliberarea lui Liviu Dragnea. Locuitorii comunei teleormănene au avut nu unul, ci două motive de bucurie. Joi, Liviu Dragnea, personalitatea de seamă a localității, a ieșit din detenție după doi ani și două luni. Coincidență, la doar câteva zile distanță, Primăria din Gratia a organizat târgul de Sfântul Ilie, cea mai importantă sărbătoare a localității.

Ce s-a întâmplat la trei zile de la eliberarea lui Liviu Dragnea

„S-a nimerit. A băut lumea de două ori”, s-a amuzat un localnic din Gratia, conform unui reportaj realizat de Libertatea. Asta în absența fostului lider PSD, care nu a fost prezent la petrecerea localității.

Liviu Dragnea a ajuns la medic. Codrin Ştefănescu a vorbit despre problemele de sănătate ale fostului lider PSD: A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie!

Liviu Dragnea s-a născut în localitatea teleormăneană Gratia, acolo unde tatăl său, Dumitru Dragnea, subofițer de poliție, a ocupat funcția de șef de post. Fostul lider PSD a copilărit în alt sat teleormănean, Saelele.

Poliţia a descins acasă la Liviu Dragnea, după un apel la 112. Ce se petrece la blocul fostului lider PSD

Liviu Dragnea a fost condamnat, pe 27 mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. În paralel, Liviu Dragnea mai este cercetat în alte două dosare, cel privind vizita în SUA, dar și în dosarul Teldrum.