Ce să-i dai să bea ca să facă tot ce vrei tu, în funcţie de zodie

La fel ca oricare altă preferinţă, atunci când vine vorba de băuturile preferate, şi zodiile au un cuvât de spus. Astfel, este uşor să obţii tot ce vrei de la partener, fără să fie nevoie să încerci prea tare să-l convingi, dacă ştii ce elixir să-i dai de băut.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 07:37
Ce să-i dai să bea ca să facă tot ce vrei tu, în funcţie de zodie

Berbec. Berbecul este foarte atras de distractie. Ii place orice tip de exces, adrenalina, alcool, desfrau. Berbecului i se potrivesc urmatoarele cocktail-uri: Cosmopolitan si Mojito. Serveste-i-le si sigur iti va oferi tot ce vrei.

Taur. Taurul are o atractie mare pentru sex, locuri indraznete pentru o partida perfecta, persoana aleasa pe spranceana si bautura desfraului. Taurului i se potriveste vinul rosu si sigur isi va da frau liber, fiind introvertit din sine. Putin alcool ajuta mereu.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Gemeni. Gemenii au un caracter dual. O parte din ei ii trage catre calea cea buna, iar o parte viseaza desfrau, sex, alcool, distractie. Vor alege mereu ce e mai bine pentru ei insa isi vor pastra si latura usor salbatica. Cocktail-urile potrivite pentru gemeni sunt: Green apple, Margarita.

Rac. Racul este pus mai mereu pe sotii. Desi este o zodie foarte sensibila, de cele mai multe ori da dovada ca toata sensibilitatea lui e usor teatrala. Racului i se potrivesc urmatoarele bauturi: vinul rose si cognac pentru a-si arata adevarata fata. Doar atunci pot fi convinsi sa faca anumite compromisuri.

Citeşte şi Ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Leu. Leul este sufletul petrecerii oriunde merge. Iubeste alcoolul, iubeste sexul, iubeste desfraul. Ii place sa para sofisticat tocmai de aceea cocktail-urile potrivite pentru leu sunt: Pink Lady, Blue Lagoon. Vrei sa fie salbatic, da-i-le sa le bea in cantitati mari.

Fecioara. Fecioara mereu vrea sa para o sfanta si se cam da de gol. Ii place si ei desfraul dar nu prea o arata. Daca iti doresti mult sa manipulezi o Fecioara, da-i sa bea whiskey, palinca sau alte bauturi spirtoase, amestecate cu suc rece.

Citeşte şi Horoscopul de duminică. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Balanta. Balanta stie sa-si echilibreze totul in viata ei. Iubeste viata sociala insa se cuibareste si se simte confortabil in intimitatea caminului ei. Cocktail-urile care scot animalul afara din balanta sunt: Michelada, Amaretto, Christmas Cosmopolitan.

Scorpion. Scorpionul stie sa se distreze. Oriunde merge ii place sa se dea spectacol aratand ca ii place viata si distractia. Da-i sa bea vodka iar caracterul lui petrecaret va deveni de 100 de ori mai puternic si va fi foarte maleabil. Il poti convinge sa faca ORICE cand e beat.

Continuarea pe Lyla.ro.