Ce salarii au angajaţii de la Kaufland. Lista locurilor de muncă disponibile

Kaufland scoate la concurs mai multe locuri de muncă şi oferă salarii care pornesc de la aproape 2.000 de lei net în Bucureşti. Joburile sunt cu normă întreagă, iar cei care vor să lucreze pentru marele retailer german trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

08 nov. 2021, 10:08
Ce salarii au angajaţii de la Kaufland. Lista locurilor de muncă disponibile

Ce salarii au angajaţii de la Kaufland. Retailerul german este unul dintre puţinii anajatori care au ales să transparentizeze salariile şi beneficiile oferite anajatorilor români.

Ce salarii au angajaţii de la Kaufland

Potrivit datelor consultate de ECONOMICA.NET, retailerul oferă un salariu de aproape 2.500 de lei unui şef de raion din Fălticeni, în timp ce în Suceava salariul este de aproximativ 2.800 de lei.

Salariile angajaţilor din Bucureşti pornesc de la aproape 2.000 pentru un lucrător comerial cu normă întreagă. Cei care vor să lucreze la Kaufland trebuie să îndeplinească anumite criterii.

De exemplu, un lucrător comercial trebuie să aibă studii medii, să fie dispus să lucrete în ture, să fie serios, resposabil şi amabil.

De asemenea, Kaufland mai angajează lucrător comercial în Miercurea Ciuc, lucrător comercial la vitrina asistată în Bacău şi trainer case în Botoşani. Salariile încep de la 1.700 de lei net.

Citeşte şi Kaufland, anunţ uriaş pentru clienţi, 3000 de produse reduse de luni. Caută ETICHETA GALBENĂ

Pentru postul de trainer de case se califică cei care au experienţă de lucru în comerţ, cunoştinţe avansate de lucru la PC, sunt amabili, disciplinaţi, orientaţi către clienţi. Au, de asemenea, ţinută ireproşabilă, abilităţi de coordonare a echipei şi cunoştinţe de engleză.

Candidaţii care îşi doresc aceste posturi sunt ofertaţi cu salarii care pornesc de la circa 1.700 de lei net pentru normă întreagă (2.900 de lei brut), contract de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă, creşteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu, numărul zilelor de concediu urmând să crească pe măsură ce creşte vechimea în firmă, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Alte joburi oferite de Kaufland

Funcţionar informaţii clienţi în Rădăuţi

– Salariile încep de la 1.700 de lei net pe lună (2.800 de lei brut) pentru normă întreagă, se oferă contract de muncă pe durată nedeterminată, bonuri de masă, creșteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, număr care va creşte în funcţie de vechimea în cadrul companiei.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii cu studii medii, dispuşi la muncă în ture, amabili, responsabili, serioşi.

Manipulant marfă la centrul logistic Turda. Retailerul german oferă salarii de aproape 1.900 de lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit şcoala generală, e dispus să lucreze în schimburi, e rezistent la stres şi capabil să facă faţă unui ritm alert și unui volum mare de lucru.

La angajare candidatul selectat pentru acest post va avea contract de munca pe durată nedeterminată cu salariu care pornește de la aproape 1.900 de lei net (3.200 de lei brut), la care se adaugă bonuri de masă, bonus de productivitate și creșteri salariale anuale. Candidaţii sunt ofertaţi şi cu transport asigurat la depozit, pe anumite rute, şi cursuri de formare profesională.

Stivuitorist în centrul logistic Turda. Salariul este de 2.079 de lei net lunar. Românii care vor să se angajete trebuie să aibă studii medii, autorizație de stivuitorist eliberată de ISCIR, să fie dispus la program de lucru în schimburi, să fie rezistent la stres și responsabil.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete care pornesc de la 2.079 de lei net lunar (3.550 de lei brut), contract de munca pe durată nedeterminată, bonuri de masă, bonus de productivitate și creșteri salariale anuale. Sporurile oferite de companie, în funcţie de departamentul în care vor lucra angajaţii încadraţi pe posturile de manipulant marfă sau stivuitorist, sunt: spor frig în departamentele de produse proaspete de 600 lei brut, în cel de produse congelate de 770 lei brut și spor de greutate în departamentul legume-fructe de 430 lei brut, reiese din anunţurile de recrutare, obţinute de Economica.net.

Citeşte şi Kaufland scoate la vânzare vineri și mai multe produse la prețul de 5 lei. Spumantul Angelli și cafeaua Nescafe, printre vedetele listei

Electrician întreţinere şi reparaţii la depozitul din Turda al companiei. Pentru acest job se oferă un salariu de 4.000 de lei brut, care include şi bonurile de masă. Se asigură transport la depozit.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii medii, calificare de electrian, bune abilităţi de organizare.

În Fălticeni şi în Rădăuţi, şefii de raion sunt recrutaţi pe salarii nete care pornesc de la aproape 2.500 de lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă de lucru în comerţul cu amănuntul, are experienţă în conducerea personalului, poate să coordoneze şi să motiveze echipa din subordine, are ţinută profesională ireproşabilă.

Angajatorii oferă candidatului ales pe acest post contract de muncă pe durată nedeterminată cu salarii care pornesc de la aproape 2.500 de lei net (4.250 de lei brut) pentru normă întreagă. În oferta de angajare intră şi bonurile de masă, cele 22 de zile lucrătoare de concediu, număr care va creşte odată cu vechimea în firmă, potrivit anunţurilor de recrutare.

În Botoşani, Suceava, şefii de raion sunt ofertaţi de Kaufland cu salarii care încep de la aproape 2.800 de lei net lunar (4.750 de lei brut lunar), confom anunţurilor de angajare.

Economist debutant în Bucureşti. Salariul este de  3.400 de lei net lunar. Pentru acest post angajatorii caută proaspăt absolvenţi de studii superioare cu profil economic sau studenţi în an terminal, care cunosc foarte bine limba engleză şi să lucreze în MS Office.
Angajatorii oferă pentru acest post contract de muncă pe durată nedeterminată cu salarii care pornesc de la 5.850 lei brut lunar și bonuri de masă, potrivit anunţului de recrutare.

Economist contabilitate bilanţ şi mijloace fixe în Bucureşti, recrutat pe salarii de care pornesc de la peste 4.500 de lei net (7.800 de lei brut) şi tichete de masă.

Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de studii superioare cu profil economic, are minimum un an experienţă în contabilitate, cunoaşte limba engleză şi standardele de contabilitate și de raportare financiară. Are permis categoria B, e responsabil, comunicativ, organizat și dornic să înveţe, conform anunţului de recrutare.

Trainee Vânzări Nord Est ofertat cu salarii nete de aproape 4.200 de lei lunar.

Pentru această poziţie angajatorii caută proaspăt abolvenţi de facultate sau studenţi în an terminal, care au cunoştinţe solide de engleză, au permis categoria B şi sunt dispuşi la deplasări în interes de serviciu. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii brute de 7.150 de lei lunar şi bonuri de masă, conform anunţului de recrutare.

Ce salariu are o casieriţă la LIDL, Mega Image şi Carrefour

Retailerul german are peste 300 de magazine în ţara noastră şi aproximativ 10.000 de angajaţi. Salariile se stabilesc în funcţie de aptitudini şi experienţă în domeniu. De exemplu, casierii câştigă lunar 2.400 de lei, plus bonuri de masă în valoare de 300 de lei. Astfel, aceştia pot ajunge la un salariu de 2.700 – 3.000 de lei pe lună.

Cei care lucrează la Mega Image au un venit lunar de 2.000 de lei, plus bonuri de masă în valoare de 300 de lei. Salariul persoanelor cu experienţă este mai mare cu 200 de lei, ajungând la 2.500 de lei pe lună.

Un şef de departament are un salariu net de 2.300 de lei, plus bonuri de masă de 300 de lei.

Carrefour oferă unui casier un salariu lunar de 1400 de lei. Şi aici se cere experienţă în domeniu de minimum un an, iar programul este full time.


loading...
Partenerii noștri