Ce se întâmplă în aceste clipe cu Mario Iorgulescu! Tatăl lui rupe tăcerea: „Nu poate fi scos din spital”

Mario Iorgulescu se află încă în spital, la Milano, pentru a se recupera total după accidentul din luna octombrie.

28 nov. 2019, 06:05
Ce se întâmplă în aceste clipe cu Mario Iorgulescu! Tatăl lui rupe tăcerea: „Nu poate fi scos din spital”

În umă cu aproximativ două luni, lumea mondenă din România a fost, pur și simplu, șocată! Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu a fost implicat într-un grav accident pe Șoseaua Chitilei. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism, în care se afla un bărbat de 34 de ani, care a decedat pe loc.

Mario Iorgulescu, pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă. Procurorii italieni i-au dat vestea la clinica din Milano

Conform primelor declarații ale martorilor, Mario Iorgulescu se afla sub influența alcoolului și al altor substanțe interzise, astfel că nu a putut evita contactul cu celălalt autovehicul implicat în trafic, ceea ce a dus imediat la incriminarea sa legală. Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul accidentului provocat de Mario. Mai mult decât atât, la scurt timp și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 a făcut publice datele de la Institutul Național de Medicină Legală în legătură cu rezultatul analizelor de laborator. Concret, fiul lui Gino Iorgulescu a avut în momentul accidentului o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a fost depistat pozitiv la cocaină!

BOMBĂ în cazul MARIO IORGULESCU. „Era scos deja de la aparate din România! La Elias era violent cu asistentele, intrase în SEVRAJ!”

După impactul dur, soldat cu un mort, Mario Iorgulescu a fost și el la un pas să își piardă viața. Tânărul a fost adus de urgență la Spitalul Elias, unde timp de două săptămâni, medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, mai ales că era în comă, iar rinichii, la un moment dat, nici nu îi mai funcționau. Din fericire, tânărul a fost salvat și starea lui s-a ameliorat puțin, moment în care, în ciuda recomandărilor doctorilor ca pacientul să rămână la secția de Terapie și să se vindece în România, familia a luat decizia de a-l transfera la Clinica San Raffaele, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate din Europa.

Mario Iorgulescu nu mai are SCĂPARE! Fiul şefului LPF riscă ÎNCHISOAREA într-un ALT DOSAR, vechi de TREI ANI

Din fericire, după ce a fost pus pe un tratament intensiv, starea băiatului Ligii Profesioniste de Fotbal s-a îmbunătățit considerabil.”El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, au dezvăluit, în urmă cu ceva vreme apropiații lui Mario Iorgulescu pentru WOWbiz.ro. „Mario Iorgulescu rămâne internat la spital, în Italia! Este adevărat, starea lui este bună, s-a întremat și poate merge chiar la plimbare prin curtea clinicii. Cu toate acestea, Gino a povestit că doctorii care îl tratează au decis ca el să nu fie externat încă, mai mult, în perioada următoare, nu se pune problema ca pacientul să fie dat încă acasă”, au dezvăluit surse din apropierea familiei Iorgulescu.

Procurorul general Bogdan Licu a afirmat, referindu-se la scoaterea din ţară a lui Mario Iorgulescu – urmărit penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe după ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui bărbat de 24 de ani – că starea acestuia este foarte precară, iar procurorul nu avea niciun mijloc să împiedice transferul în străinătate. De asemenea, Licu a spus că raportul cerut de Parchetul Tribunalului Bucureşti Spitalului Elias nu a sosit încă. El a dat asigurări că ancheta în acest caz va continua, declarând: ”Viaţa ne-a demonstrat că in societatea de azi nimeni nu poate fugi de raspunderea penală”.