Ce sex are cel de-al treilea nepot al lui Gigi Becali. Teodora, fiica latifundiarului, mai are două fetițe

Ce sex are cel de-al treilea nepot al lui Gigi Becali. Teodora, în vârstă de 29 de ani, cea mai mare fiică a latifundiarului din Pipera, este din nou gravidă. Anunțul a fost făcut chiar de patronul FCSB-ului, fiind în culmea fericirii.

26 feb. 2024, 13:53
Ce sex are cel de-al treilea nepot al lui Gigi Becali. Teodora, fiica latifundiarului, mai are două fetițe
Ce sex are cel de-al nepot al lui Gigi Becali

Ce sex are cel de-al treilea nepot al lui Gigi Becali. “Eu, cu slavă și bucurie, aștept al treilea nepot acum. Vezi cum face Dumnezeu?”, a spus Gigi Becali, care nu a menționat dacă va fi fetiță sau băiețel.

Ce sex are cel de-al treilea nepot al lui Gigi Becali

Se pare că Mihai Theodor Mincu și Teodora Becali vor fi, din nou, părinți de fetiță, a treia la număr, potrivit Cancan.ro. În iunie 2020, tânăra i-a oferit latifundiarului din Pipera o nepoțică, pe Maria. Al doilea copil, tot o fetiță, a venit pe lume în vara lui 2022.

Faptul că vor avea încă un urmaș i-a entuziasmat la culme pe Mihai Theodor Mincu și Teodora Becali, dar și pe cunoscutul om de afaceri. De altfel, micuța se va bucura de generozitatea bunicului, urmând să intre în posesia unui cadou consistent.

Citește și: Fiul adoptiv al lui Gigi Becali s-a căsătorit în secret! Cine este femeia care a pus mâna pe băiatul crescut de milionarul din Pipera

Alexandra Becali, lovitură financiară de 4 milioane de euro

Alexandra Becali, lovitură financiară de 4 milioane de euro. Fata lui Gigi Becali are afaceri imobiliare şi tocmai a vândut 10 case, fiecare în valoare de 400.000 de euro.

Mi-a zis ginerele meu: Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case!. L-am întrebat: „Cum a cumpărat atâtea?”, și el mi-a spus așa: „A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel”. E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a primit vreo 4 milioane de euro. Sunt cele mai scumpe.

Bine, alor mei, eu le-am spus așa: Voi vedeți cât e piața! Mi-au zis că e 1.450 de euro metrul pătrat, utilul. Le-am zis să vândă cu 1.350 de euro metrul pătrat, cu 100 mai puțin decât e suma din piață. Noi avem și teren și bani”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.