Chef Florin Dumitrescu sare în apărarea colegului Adrian Pop, băgat în comă după ce un poliţist l-a bătut la o petrecere

Un incident deosebit de grav a avut loc la finalul săptămânii trecute, la un restaurant din Apahida, unde mai mulţi poliţiştii de la Secţia Zonală Apahida au organizat o petrecere la care a participat şi Adrian Pop, un cunoscut bucătar din Cluj.

14 mart. 2021, 19:10
Chef Florin Dumitrescu sare în apărarea colegului Adrian Pop, băgat în comă după ce un poliţist l-a bătut la o petrecere

Chef Florin Dumitrescu a publicat pe Instagram un mesaj pentru comunitatea bucătarilor, pentru a-l sprijini pe Adrian Pop, un bucătar din Cluj care a fost bătut de un poliţist şi a ajuns în comă la spital.

Incidentul petrecut în Apahida, pe care poliţia încă îl investighează, a fost relatat de un apropiat al lui Adrian Pop.

„M-a sunat Adi să mă duc după el la Apahida, ca să meargă acasă. Era îmbrăcat în haine de bucătar. El era la masă cu alte şase-şapte persoane. Nu pot să spun ceea ce nu ştiu. Adrian făcea skanderberg cu unul tatuat (persoana se numeşte Rareş şi este cumnatul poliţistului Cristian Marchiş – n.n.). La un moment dat, Adrian a ieşit afară cu acest Rareş. Nu păreau certaţi. Am văzut momentul în care au ieşit afară. Nu au trecut nici 30 de secunde şi Rareş ăsta şi-a băgat capul pe uşă şi ne-a spus haideţi că bucătarul a căzut jos sau ceva de genul ”, a spus acesta pentru Foaia Transilvană.

Chef Florin Dumitrescu a solicitat, printr-o postare pe Insagram, membrilor comunităţii de bucătari din cadrul ANBCT România (Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism) să-l sprijine pe pe coelgul lor Adrian Pop, care se află în stare gravă în spital,  după ce a participat la o petrecere ocazionată de ziua de naştere a unui poliţist.

Chef Florin Dumitrescu: „Ne vom asigura că ancheta nu va fi muşamalizată”

Familia are suspiciuni că Adrian Pop ar fi fost victima unei agresiuni.

„Facem un apel către toţi membrii ANBCT România (Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism), dar şi către toată comunitatea culinară din România, să fie alături de familia colegului nostru în aceste momente extrem de dificile şi vă invităm să donaţi orice sumă de bani.

Vom face o solicitare oficială adresată organelor de cercetare penală cu privire la derularea cercetărilor.   Comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate şi nu va fi muşamalizată. Vinovaţii vor fi traşi la răspundere pentru faptele lor”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Accident MORTAL în Vrancea. O femeie de 57 de ani şi-a pierdut viaţa