Chef Joseph Hadad, dus de urgenţă la spital. Celebrului bucătar i s-a făcut rău în restaurant

Chef Joseph Hadad, 60 de ani, a fost transportat de urgenţă, miercuri dimineaţă, la Spitalul Elias din Capitală. Celebrului bucătar i s-a făcut rău într-un restaurant, iar martorii au sunat la 112 de teamă să nu fi făcut infarct.

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 10:33

Bucatarului Joseph Hadad i s-a facut rau din senin, chiar într-unul dintre restaurantele pe care acesta le detine in Bucureşti. Cei care au fost martori la scena au apelat imediat numarul de urgenta 112, iar un echipaj de ambulanta a mers la fata locului.

Citeşte şi: Prima imagine cu Chef Joseph Hadad după ce i s-a făcut rău. Detalii despre starea bucătarului FOTO

Joseph Hadad a fost transportat imediat la Spitalul Elias din Bucuresti, unde, din fericire, a fost stabilizat. Purtătorul de cuvânt al spitalului Elias, Silviu Negoiţă, a declarat, pentru Libertatea, că din primele investigaţii chef Joseph Hadad ar fi făcut un atac de panică.

După o oră şi jumătate de stat la spital, timp în care i s-au făcut mai multe investigaţii pentru a exclude varianta infarctului, Joseph Hadad a părăsit unitatea medicală, pe propriile picioare, în jurul orei 13.

Chef Joseph Hadad a devenit celebru în 2012, când şi-a făcut debutul în televiziune la emisiunea Top Chef România. 

Celebrul chef a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein.

Citeşte şi: Uite cine dansează, dezvăluiri cutremurătoare. Soţia lui Joseph Hadad a murit de cancer

De-a lungul timpului, el a gătit unor vedete precum Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra şi Michael Jackson.

Foto: Facebook Joseph Hadad