Chefi la cuţite 11 mai 2021. Sorin Bontea a pierdut un concurent marţi seara

Chefi la cuţite 11 mai 2021. Concurenţii au avut de gătit folosind unul dintre cele trei ingrediente anunțate de Irina Fodor: tarhon, şofran sau curry. După o confruntare dură, profesorii care au jurizat farfuriile, au decis ce echipă intră la duel și riscă să aibă un concurent eliminat

12 mai 2021, 08:52
Chefi la cuţite 11 mai 2021. Sorin Bontea a pierdut un concurent marţi seara
Sorin Bontea a pierdut un concurent marţi seara

Chefi la cuţite 11 mai 2021. Echipa verde a lui Sorin Bontea a ales să pregătească o pară fiartă în vin cu șofran, Florin Dumitrescu a mizat pe o ciorbă de miel cu tarhon, în timp ce Cătălin Scărlătescu a fost mai mult decât încrezător în rețeta sa de pui curry cu orez prăjit.

Emoţiile şi stresul şi-au spus cuvântul, iar doi dintre concurenţii lui Sorin Bontea s-au luat la ceartă și au fost la un pas de-a sări la bătaie.

Citeşte şi: Chefi la cuțite 10 mai 2021. Chef Florin Dumitrescu pierde al doilea concurent

Chefi la cuţite 11 mai 2021. Sorin Bontea a fost eliminat

La finalul timpului de gătit, profesorii au degustat atent farfuriile pregătite de concurenți și au decis că cea mai bună farfurie a fost cea a lui Scărlătescu. Celelalte echipe au intrat la un duel ce le-a adus o probă aparent simplă, dar care s-a dovedit a fi eliminatorie pentru unul dintre membrii „furculițelor”, căci la finalul ediției, Sorin Bontea a pierdut un concurent.

Au fost multe farfurii apreciate pentru aspect și gust și notele au fost mult mai mari decât în ediția anterioară, lucru ce a dat o rază de speranță dueliștilor. Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat că cea mai slabă farfurie a fost cea pregătită de Alexandro Matias, din echipa lui Sorin Bontea.

Concurentul a fost eliminat și echipa verde a rămas astfel în doar șapte membri, potrivit A1.ro.


loading...
Partenerii noștri