China redeschide cinematografele după şase luni. Ce măsuri vor fi impuse în interiorul sălilor

După şase luni de izolare completă, China va redeschide cinematografele, însă cu respectarea unor măsuri strice, conform BBC. În interiorul sălilor de cinema se va purta mască de protecţie şi se va respecta distanţa fizică de cel puţin un metru.

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 14:22
China redeschide cinematografele după şase luni. Ce măsuri vor fi impuse în interiorul sălilor

Administraţia Chineză de Film a decis că se vor redeschide cinematografele în zonele care nu au fost afectate grav de pandemia de coronavirus. Însă, având în vedere gradul scăzut de risc din aproape toată ţară, este vorba, propabil, despre o redeschidere la nivel naţional.

Citeşte şi: China, prima mare economie care îşi revine după pandemie. Creştere impresionantă în trimestrul al doilea

Capacitatea unei săli va fi limitată la 30% din total, iar numărul de filme rulate va scădea la jumătate din volumul anterior. În sălile de cinema nu se vor mai servi băuturi și mâncare, iar atât clienții cât și angajații vor fi nevoiți să poarte măști de protecție. La intrarea în cinematograf, cetățenilor li se va lua temperatura, iar în săli aceștia trebuie să respecte distanțarea fizică. Biletele vor putea fi cumpărate doar online.

China, prima ţară afectată de noul coronavirus la sfârşitul lui 2019, a reuşit între timp să reducă în mod considerabil contagiunea, care ajunsese în ultimele săptămâni la o câteva cazuri noi în fiecare zi.