Cinci bărbați îmbrăcați în femei atrăgeau clienți pentru servicii intime, apoi îi jefuiau. Cum operau bandiții travestiți

Un caz cel puțin ciudat a avut loc în Capitală. Cinci bărbați s-au deghizat în femei și au promis servicii sexuale cu scopul de a atrage victime. Ulterior, când clienții ajungeau la locurile de întâlnire, erau jefuiți de suspecți.

28 mart. 2024, 18:26
Cinci bărbați îmbrăcați în femei atrăgeau clienți pentru servicii intime, apoi îi jefuiau. Cum operau bandiții travestiți
Cinci bărbați îmbrăcați în femei atrăgeau clienți pentru servicii intime, apoi îi jefuiau. Cum operau bandiții travestiți

Cinci bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din Capitală, după ce, îmbrăcați în femei, ar fi atras clienți pentru servicii sexuale, pe care ulterior i-ar fi tâlhărit.

Citește și: Prima lovitură încasată în instanţă de Dan Diaconescu. Este acuzat de act sexual cu un minor şi de folosire a prostituţiei infantile

Cinci bărbați îmbrăcați în femei atrăgeau clienți pentru servicii intime, apoi îi jefuiau

În urma unui denunț, oamenii legii de la Secția 14 Poliție din Capitală au efectuat trei percheziții domiciliare. În urma acestora, la audieri au fost duse opt persoane, din București și județul Ilfov, acuzați fiind de furt calificat, tentativă la tâlhărie calificată, tăinuire și proxenetism. Prejudiciul în acest dosar penal este de peste 33.000 de lei.

Din primele date obținute de oamenii legii rezultă că, din noiembrie 2023 și până în prezent, mai mulți bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 38 de ani, prin intermediul unor anunțuri postate pe internet, sub pretextul oferirii de servicii sexuale, ar fi atras în locuințele pe care le aveau închiriate în Capitală, victimele.

„Bărbații în cauză, deghizați în femei, ar fi profitat de neatenția victimelor șia r fi sustras mai multe sume de bani, precum și mai multe bijuterii din metal prețios și un telefon mobil. De asemenea, la data de 23 februarie 2024, după ce ar fi prestat serviciile solicitate de voctimă, unul dintre bănuiți ar fi pătruns, fără drept, în locuința acesteia, situată ăn județul Ilfov și prin violență fizică, ar fi încercat să-i sustragă o altă sumă de bani, împreună cu un bărbat în vârstă de 26 de ani”, transmite Poliția Capitalei.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe bunuri de interes și probe importante în dosar. Persoanele bănuite au fost duse la sediul subunității de poliție, în vederea audierii. Cinci bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața instanței cu propunere legală.

Citește și: Discurs delirant al Dianei Şoşoaca despre Schengen! „Înseamnă trafic de droguri şi prostituţie! Ne-a vandut suveranitatea! Mai vreţi, mă, Schengen?!”