Cine e bărbatul acuzat că şi-a ucis familia. Noi detalii în cazul masacrului de la Argeş

O nouă crimă şochează România. Un bărbat cu probleme psihice este acuzat că şi-a omorât părinţii, sora, fratele şi nepoţica în vârstă de doar cinci ani.

09 aug. 2022, 21:11
Cine e bărbatul acuzat că şi-a ucis familia. Noi detalii în cazul masacrului de la Argeş

Cine e bărbatul acuzat că şi-a ucis familia.Viorel are 52 de ani şi este acuzat că şi-a ucis cu sânge rece părinţii, sora, fratele şi nepoata de cinci ani.

Cine e bărbatul acuzat că şi-a ucis familia. Primarul din Bascov face dezvăluiri incredibile

Citeşte şi Masacru într-o casă din judeţul Argeş. Un bărbat şi-a ucis părinţii, fratele, sora şi nepoţica de doar 5 ani

Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov (jud. Argeş), a făcut noi dezvăluiri în cazul crimei din Argeş, care a şocat o ţară întreagă. Cinci oameni au fost omorâţi cu sânge rece de un bărbat cu probleme psihice.

„Persoana respectivă, Stan Viorel, avea 52 de ani și era în evidențele medicului de familie din 2007 ca persoană cu handicap psihic permanent. Locuia într-o casă cu părintii si fratele, iar peste drum de casa respectivă locuia sora, cu cumnatul si cu fata lor de 5-6 ani.

Era luat in evidenta de catre DGASPC Arges, primea indemnizatia aceea de 375 de lei.

Nu ne-a creat probleme de niciun fel in localitate. Paradoxul face ca medicul de familie sa locuiasca la cateva case de dumnealui.

Tatal sau era inginer biolog, sora asistenta la spitalul militar, cumnatul care din fericire nu era acasa – medic la spitalul militar, fratele era taximetrist si necasatorit. Nu prea iesea din casa, nu au existat probleme pana acum.

Din spusele celor care analizeaza pe aici, l-au prins deja, a vrut sa fuga in padure, a vrut sa se taie la gat, jandarmii si politistii l-au oprit si este acum in dubă”, a declarat primarul, potrivit Antena 3.

Potrivit unor surse, se pare că bărbatul acuzat de crima teribilă ar fi adunat nişte frustrări de-a lungul anilor.

„Era nervos pentru că era ținut ca prostul în casă, era luat drept prost de toată familia. Dimineață a avut un moment de furie și, cu un ciocan și mai multe pietre, i-a atacat pe rând pe toți din familie. Cele mai multe lovituri sunt în zona capului, în partea din spate, ceea ce sugerează faptul că și-a luat victimele prin surprindere. Nu știu ce a avut cu nepoata, dar dacă erau 7, 10 în casă, pe toți îi omora.

Rămâne să vedem ce reiese în urma cercetării la fața locului pentru că nu poți pune bază foarte mult pe ce spune el. Trebuie adunate probe, văzut urmele de sânge, locul în care a fost găsită fiecare victimă. Se va reface toată scena crimei, iar suspectul va fi dus la o expertiză psihiatrică”, au declarat surse din anchetă.

Tragedia care a şocat o ţară întreagă s-a petrecut, marţi, în localitatea Bascov de lângă Piteşti. Bărbatul în vârstă de 53 de ani şi-a ucis părinţii, fratele, sora şi nepoţica în vârstă de doar cinci ani. Descoperire socanta a fost făcută de tatăl micuţei, care este medic la Spitalul Militar. Acesta a sunat imediat la 112.

Bărbatul care şi-a ucis familia le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a premeditat crima. Acesta şi-ar fi legat victimele înainte să le ucidă cu sânge rece. Imediat după ce a comis teribila faptă, bărbatul a fugit în pădure, acolo unde ar fi încercat să se sinucidă. Oamenii legii l-au găsit la scurt timp cu o plagă înjunghiată superficială, în zona gâtului.

Citeşte şi Ce spune psihologul criminalist despre masacrul din Argeş: „N-ai cum să lași un om, care e o bombă cu ceas, să umble singur”