Cine sunt Ana şi Lucas, tinerii poliţişti morţi în timp ce mergeau în luna de miere. Erau proaspăt căsătoriţi şi aşteptau să devină părinţi

Sfârșit cumplit pentru doi tineri proaspăt căsătoriți. Ana și Lucas, amândoi polițiști, și-au pierdut viața în timp ce se îndreptau către Oradea, unde ar fi trebuit să-și petreacă luna de miere.

26 iun. 2023, 10:06
Cine sunt Ana şi Lucas, tinerii poliţişti morţi în timp ce mergeau în luna de miere. Erau proaspăt căsătoriţi şi aşteptau să devină părinţi

Cine sunt Ana și Lucas, tinerii polițiști morți în timp ce mergeau în luna de miere. Accidentul cumplit s-a petrecut pe o șosea din Cluj. Bărbatul se afla la volan și, din cauza vitezei, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o cisternă condusă de un un şofer din Ucraina.

Citește și Accidentul cu doi morți de pe A1 provocat de un tânăr de 22 de ani fără permis de conducere

Cine sunt Ana și Lucas, tinerii polițiști morți în timp ce mergeau în luna de miere

Ana și Lucas, în vârstă de 24, respectiv 23 de ani, erau proaspăt căsătoriți și plecaseră către Oradea în luna de miere. Cei doi erau realizați profesional și urmau să devină părinți în curând. Făcuseră cununia civilă în urmă cu doar două săptămâni în Vaslui. Au murit în mod tragic, într-un accident în localitatea Șaula din județul Cluj. Plecaseră din Cluj Napoca și mergeau către Oradea. Din păcate, n-au mai avut nicio șansă, impactul a fost mortal, iar polițiștii au rămas prinși între fiarele mașinii.

Ana, însărcinată în patru luni, fusese poliţistă la Rutieră chiar în zona unde a avut loc accidentul.

„Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani, precum şi a pasagerei din autoturismul acestuia în vârstă de 24 de ani”, a declarat Iulian Timsa, IPJ Cluj.

Citește și Tragedie în Cluj! Doi polițiști, soț și soție, au murit, după ce mașina lor s-a izbit de o cisternă. Erau proaspăt căsătoriți și mergeau în luna de miere

„Din cate am inteles, pacat, chiar aveau o săptămână de la nunta si plecau in luna de miere la Oradea, la băi”, spune un martor. Ambii erau poliţişti în Cluj-Napoca. Tânăra de 24 de ani, a fost agent rutier la Huedin, după care s-a transferat la IPJ Cluj. Soţul ei, de 23 de ani, lucra într-o structură de elită din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Tatăl său este chiar instructor auto în Vaslui. „Din păcate, vorbim de doi poliţişti încadraţi recent în sistem. Unul dintre ei desfăşura activitatea în cadrul serviciului de Resurse Umane, iar celălalt în cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale”, a declarat Dan Saltelechi, EUROPOL.